Alfons Åberg

Alfons Åberg

Alfons Åbergs populära produktserie med hygienartiklar för barn både tillverkas och utvecklas i Sverige. Tillverkningen sköts av Krämfabriken.

Alfons Åberg har bland annat badskum, partyspray för häftiga frisyrer, tandborste för barn och skonsamma vårservetter. 

Alfons Åbergs produkter testas dermatologiskt på känslig hud och är både skonsamt och effektivt.

Läs mer
Filtrera

Alfons Åbergs tandkräm

Alfons smarta Tandkräm är en tandkräm speciellt utformad för att passa barn under 6 år. Tandkrämen innehåller flour och rengör både skonsamt och ordentligt. Förpackningsstorlek: 50 ml


Alfons Åbergs schampo

Alfons Duschtvål & Schampo är en kombination av tvål och schampo som rengör och återfuktar håret och huden med ett skönt lödder som är lätt att skölja ur. Skonsam mot både huden och håret. Milt parfymerad med fruktig doft. 200 ml.


Alfons Åbergs våtservetter

Mållgans skonsamma våtservetter är framtagna för att passa barnets känsliga hud. Våtservetterna är tjocka, mjuka och rengör milt. Tänk på att ytterförpackningen sorteras som plast och att inte kasta servetten i toalett eller avlopp efter användning. Förpackningen innehåller 72 stycken våtservetter.


Alfons Åbergs partyspray till håret

I Alfons Åbergs produktserie för barn hittar du Hamid och Millas färgglada partysprayer för festliga partyfrisyrer. Hamids partyspray är grönt och Millas är rött. Sprayen är mild mot hårbotten och är lätt att tvätta ur.