Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Alex&Phil

Våra barn förtjänar det bästa, men när utbudet av just näringsrik och god mat som faktiskt smakar mat, saknades på marknaden, skapades Alex&Phil. Grundaren Jenny Wessblad Hårdh började skapa god barnmat i sitt kök under 2015 med naturliga råvaror som frukt, bär, äkta juice, havre, amarant, rapsolja och kryddor. Detta lade grunden för Alex&Phil, ett namn som inspirerades av hennes söner Alexander och Philip, som är upphovsmännen till hennes idé.

När tiden ibland inte räcker till är det skönt att ha bra, näringsrika och goda matalternativ att ge till sina barn. Välj bland fruktiga smoothies, mättande gröt, smakrika måltider och god mellis. Allt smart paketerat för en enkel matstund tillsammans. 

Som att Alex & Phils nyttiga bana inte var nog så skänker de även 50 öre per såld produkt till barn som behöver hjälp via sin stiftelse Alex&Phil Foundation, och sen januari 2018 har de även inlett ett partnerskap med SOS Barnbyar.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
26 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 26
Kampanj 3
Vegan 2
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
barnmat
fett & olja
barnmat 26
fett & olja 1
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
ekologisk
glutenfri
laktosfri
vegan
ekologisk 26
glutenfri 15
laktosfri 13
vegan 2
Visa alla
Visa färre