Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Air Wick

Ge ditt hem en fräsch och härlig doft med Air Wick! Skapa en trevlig miljö hemma med doftpinnar, rumsspray och doftspridaren Essential Mist från Air Wick! Njut av dofter som frisk citrus, avslappnande lavendel och blommande rosor! Här kan du köpa fler dofter från Air Wick!

Fräschare hem med Air Wick

Air Wick lanserade sina första rumssprayer redan 1943 i USA. De blev snabbt en stor succé hos hushållen som ville ha en fräschare doft i hemmet. Rumsparfymerna blev snabbt populära även utanför USA och lanserades strax därefter på marknaden i Kanada, Europa och Australien. Idag finns de i över 60 länder världen över och fortsätter sprida doftglädje i hemmen!

Sortimentet har utvecklats en hel del sedan starten och idag erbjuder de bland annat doftljus, luftfuktare och doftpinnar. Även dofterna har utvecklats och idag finns det en doft för varje tillfälle och varje rum! Air Wick kan också hjälpa till att dölja dålig lukt, som vid rökning eller lukt från husdjur.

Doftspray och luftrenare

Air Wick har flera olika sorter av luftrenare, doftspray och luftfuktare. De fungerar lite olika och är bra för olika ändamål.

Doftspray och rumsspray är ett smidigt sätt att snabbt få lite trevligare lukt i rummet. De kan användas för att maskera dålig lukt, höja stämningen eller göra det där lilla extra efter städningen.

Doftsprayerna finns i olika förpackningar och med olika dofter. För de klassiska dofterna finns till exempel sprayburken med Sparkling Citrus. Dofterna som är inspirerade från naturen, som till exempel Botanica Island Rose, kommer istället i en sprayflaska. Båda typerna av spray är smidiga att använda och ger en härlig doft i upp till en timme.

För långvarig doft rekommenderar vi istället doftpinnar. De varar i upp till 45 dagar och ger en härlig doft i hela rummet. Pinnarna är gjorda av naturlig rotting och sprider doften från vätskan i vasen. Doftpinnar är ett säkert, snyggt och smidigt sätt att ge hela ditt hem en härlig känsla! Eftersom pinnarna inte använder värme så kan de lämnas utan uppsyn. Dessutom är de ett snyggt inslag i hemmet!

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
11 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
doftljus & doftpinnar
rengöringsmedel
doftljus & doftpinnar 8
rengöringsmedel 3
Visa alla
Visa färre