Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Aftamed Spray 20 ml

Aftamed Spray 20 ml

Finns i lager
102 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är en CE-medicintekniskt produkt.
Beskrivning

Aftamed Spray ger effektiv hjälp mot smärtsamma munblåsor.

- Fäster på blöt slemhinna

- Ger omedelbar smärtlindring

- Påskyndar läkningen

- Minskar antalet nya blåsor/sår (afte)

Rekommenderas ej till barn under 6 års ålder.

Munsår (afte) är ett inflammatoriskt tillstånd som gör att det uppkommer smärtsamma sår i munhålan. Den särskilda formulan i AFTAMED gör att smärtan minskas omgående, vilket bevisats i kontrollerade kliniska studier, men också att läkningen av såren främjas och att deras antal minskas genom att den inflammatoriska processen kontrolleras och att vävnaderna får mer vätska.

Produktfakta
Varumärke
EAN
7323530000030
Förpackningsstorlek
20 ml
Dosering & Användning
Spraya 2-3 gånger på de angripna områdena. Använd Aftamed tills symtpomen försvunnit. Aftamed kan appliceras så ofta man behöver. Den initiala smärtlindrande effekten avtar efter 30 - 40 minuter. Aftamed saknar biverkningar och det är ofarligt att svälja. Rekommenderas ej till barn under 6 års ålder..
Innehåll
Huvudingrediens: hyaluronsyra. Vad är hyaluronsyra? Hyaluronsyra kännetecknas av hög viskositet, den har ett stort antal essentiella funktioner och finns naturligt i ett antal kroppsvävnader, exempelvis ögat, tårvätskan, huden och munslemhinnan. Hyaluronsyra har i decennier använts inom sjukvården i samband med ögonoperationer, behandling av brännskador samt behandlig av reumatiska sjukdomar. Vad är polycarbophil? Aftamed innhåller även polycarbophil, ett protein som fäster på blöt slemhinna. Detta innebär ett direkt mekaniskt skydd samt håller hyaluronsyran på plats mot såret. Polycarbophil är helt ofarligt.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 102 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?