Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Adapt Energy Boost 60 kapslar
Vegan

Adapt Energy Boost 60 kapslar

Finns i lager
251 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning
Adapt Energy Boost innehåller det patenterade extraktet ADAPT232-S med adaptogenerna rosenrot som bidrar till normal fysisk uthållighet, schisandra som hjälper till att återställa fysiskt och mentalt välbefinnande, rysk rot som bidrar till mental och fysisk energi samt pantotensyra som bidrar till att minska trötthet och utmattning. Adapt Energy Boost innehåller också vitamin B1, B2 och B6 som alla bidrar till en normal energiomsättning.
Produktfakta
Varumärke
EAN
7392213640009
Förpackningsstorlek
60 st
Dosering & Användning
Tag 2 kapslar per dag i samband med frukost eller före mental eller fysisk ansträngning. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.
Innehåll

Innehåll per 2 kapslar (% av DRI):
Pantotensyra 12mg (200%)
Riboflavin 2,8 mg (200%)
Vitamin B6 2,8 mg (200%)
Tiamin 2,2mg (200%)
DRI = Dagligt referensintag

Ingredienser: Extrakt av schisandrabär (Schisandra chinensis), extrakt av rosenrot (Rhodiola rosea), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), extrakt av rysk rot (Eleutherococcus senticosus), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror), pantotensyra (kalcium-D- pantotenat), riboflavin (vitamin B2, vitamin B6, tiamin (vitamin B1, vegetabilisk kapsel (hydroxypropylmetylcellulosa).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 251 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?