Vegan
ACO SUN FACE CREAM SPF50+
1/1
ACO

ACO Sun Face Cream SPF 50+, 50 ml

Skydda dig mot solen och för tidigt åldrande med ACO Sun Face Cream SPF 50. Läs mer
115 kr
(rek.pris 149 kr)
Finns i lager 

Produktinformation

Beskrivning

Skydda dig mot solen och för tidigt åldrande med ACO Sun Face Cream SPF 50.

Oavsett årstid är det viktigt att skydda både kropp och ansikte från solens farliga strålar. Skyddar du dig inte på rätt sätt innebär det inte bara en risk för din hälsa, utan kan även göra att din hud åldras i förtid. Den här solkrämen för ansiktet är intensivt återfuktande samtidigt som den ger ett högt skydd mot solens UVA- och UVB-strålar.

Hur fungerar ACO Sun Face Cream SPF 50?

SPF står för Sun Protection Factor och siffran efter visar hur många gånger längre du kan vistas i solen än om du inte hade burit solskyddet. Den här solkrämen med SPF50 gör därmed att du kan vara i solen 50 gånger längre än utan.

Krämen är anpassad för ansiktet och tas snabbt upp av huden utan att lämna en kladdig känsla. ACO:s egna Triple Moist Complex ger direkt en intensiv återfuktning som tränger djupt in i huden för en långvarig effekt. Den är helt fri från färgämnen och alkohol och kan även användas av dem med känslig hudtyp. Produkten är dermatologiskt testad, oparfymerad och dessutom extra vattenresistent.

Applicering av ACO Sun Face Cream SPF 50.

Smörj in ansiktet med en riklig mängd solskydd och låt krämen sjunka in ordentligt innan du går ut i solen. Använder du en för liten mängd kommer skyddet mot UVA- och UVB-strålarna att sjunka avsevärt. Upprätthåll skyddet genom att stryka på ett nytt lager med jämna mellanrum, särskilt efter att du har badat.  

Innehållsförteckning

Köps ofta tillsammans

Varumärke ACO
Kategori Ansikte > Solskydd för ansiktet Ansikte
EAN 7319861018561
Förpackningsstorlek 50 ml
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!