Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Absolut Torr Roll-On 25 ml

Absolut Torr Deo Roll-On 25 ml

Finns i lager
99 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Beskrivning

Absolut Torr Roll-On är en extra effektiv antiperspirant som motverkar svett och dålig lukt i upp till sju dagar, även om du duschar och tvättar dig som vanligt under veckan. Absolut Torr hjälper mot alla typer av svettningar, som armsvett, handsvett och fotsvett.

Passar dig som vill ha en antiperspirant med extra långtidsverkande effekt, men rekommenderas även vid besvär med överdriven svettning, så kallad hyperhidros.

Kan användas av både kvinnor och män och är fri från parfym.

Observera att Absolut Torr innehåller aluminiumklorid vilket kan ge sveda, klåda och stickningar i huden. Besvären beror oftast på att huden inte har varit helt torr vid appliceringen. Var därför noga med att torka huden väl före användning. Besvären är i regel övergående, i annat fall: tvätta bort Absolut Torr och gör ett nytt försök nästa kväll. Om huden blivit röd och irriterad kan man stryka på en mjukgörande kräm eller vid svårare besvär en receptfri hydrokortisonkräm. Om irritation kvarstår, avbryt användningen av Absolut Torr. 

Mycket brandfarlig. Får inte utsättas för värme, heta ytor, gnistor, öppna lågor och andra antändningskällor. Rökning förbjuden.

Varumärke
EAN
7350058790303
Förpackningsstorlek
25 ml
Dosering & Användning Skakas före användning. Applicera ett tunt och jämt lager på ren och fullständigt torr hud, i t ex armhålan, på kvällen. Låt verka under natten och tvätta dig eller duscha som vanligt på morgonen. Upprepa en gång per vecka eller vid behov. Undvik att raka huden minst ett dygn innan applicering av Absolut Torr. Läs bipacksedeln noga före användning.
Innehåll Alcohol denat., aluminum chloride, silica, aqua.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 99 kr