Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

5 MEDS-haves till Midsommarhelgen

5 MEDS-haves till Midsommarhelgen


Eftersom de flesta av oss firar Midsommar utomhus med dans runt midsommarstången är det klokt att ta med ett gäng myggundsättare – särskilt om du bor eller ska resa iväg till ett myggrikt område.

no-title


Även fast prognoserna för Midsommarhelgen visar svalare temperaturer skiner solen fortfarande och chansen att bränna sig är stor. Det är alltid bra att smörja in sig med solskydd, speciellt inför utomhusaktiviteter. 

no-title


Reser du bort över Midsommarhelgen? För att sköta hygienen på smidigaste sätt är det smart att packa ner de mest nödvändiga hygienhjälparna i necessären som underlättar packningen eller situationen på utedasset.

no-title


Blir du extra kramglad på Midsommar? Glöm inte att skydda dig mot otrevliga könssjukdomar!

no-title


Midsommardagen är inte lika rolig som Midsommarafton. Många tampas med trötthet, yrsel och dundrande huvudvärk till följd av nattens firande.  För att göra dagen efter lite lättare är det till stor hjälp att ha huvudvärksdämpare och vätskeersättning till hands.