Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
3 in 1 Flosser

3 in 1 Flosser

Slut i lager
29 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning
Jordan 3-in-1 Flosser med fluor är en tandtråd på bygel som rengör mellan tänderna och gör det enkelt att få ett vackrare leende. Här får du tre funktioner i en och samma produkt. Bygeln har ett F-format handtag som gör det enkelt att effektivt ta bort plack och matrester mellan tänderna jämfört med normal tandtråd. Den tunna tandstickan tar bort mat mellan tänderna och stimulerar tandköttet. Produkten kan även användas som tungskrapa för att ta bort bakterier på tungan och ge dig en friskare andedräkt. Varje förpackning innehåller 36 byglar och kommer i en återförslutningsbar påse. Bygeln är tillverkad av 100% återvunnen plast och påsen är tillverkad av 50% biobaserat material från sockerrör.
Produktfakta
Varumärke
EAN
07070866038830
Förpackningsstorlek
36 st
Dosering & Användning
Trä tandtråden mellan tänderna genom att försiktigt flytta den fram och tillbaka. Flytta tandtråden med uppåt- och nedåtrörelser på tandens yta. Skölj tandtråden vid behov.
Innehåll
Polypropylen, Termoplastic Elatomers, Nylon / PBT
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 29 kr
Produktrekommendationer
Något för dig?