Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

ACO x Zara Larsson

Perfekt glow med ACO x Zara Larsson!

Zara Larssons bästa recept på en vacker hud som strålar av lyster? Fukt, bra hudvårdsrutiner och en stor dos ACO 😍

Visste du att Zara Larsson, Sveriges internationella stjärnskott som bland annat vunnit priser för Årets artist och Årets låt på Rockbjörnen, Grammisgalan och MTV Europe Music Awards, helst använder produkter från ACO i sin hudvårdsrutin? Nu inleder sångerskan och låtskrivaren ett unikt samarbete med ACO, där Zara bland annat avslöjar sina favoritprodukter och hur hon skapar en vacker och naturlig lyster som håller hela dagen.

– ACO har varit en del av min dagliga rutin så länge jag kan minnas. För mig är det viktigt att ett hudvårdsmärke använder sig av bra och väldokumenterade ingredienser och att de är trovärdiga. Du vill ju ha en hudvårdsprodukt som faktiskt ger det resultat som utlovas på förpackningen, säger Zara.

En vacker hy börjar alltid med en bra hudvårdsrutin, både vad gäller rengöring och återfuktning. ACO erbjuder ett stort sortiment av både rengöringsprodukter och återfuktande ansiktskrämer som passar alla hudtyper, även känsliga. Dessutom är produkter från ACO enkla att använda och ger både direkta och långsiktiga resultat. Hos ACO är det därför lätt att snabbt hitta en bra hudvårdsrutin som skapar en vacker och välmående hud. Vill du dessutom ge ditt ansikte lite extra glow? Zaras bästa tips är ACO:s hudvårsserie Pure Glow.

– För en vacker hud som strålar av hälsosam lyster är mitt främsta råd fukt, fukt och fukt, liksom att alltid följa din hudvårdsrutin med rengöring och återfuktning. Jag älskar Glow Booster, den ger min hud ett återfuktat glow. Jag gillar också att blanda den tillsammans med Pure Glow Purifying Day Cream, för en superlätt och återfuktande effekt. Även om jag inte bär något smink tvättar jag alltid ansiktet med Pure Glow Renewing Daily Cleanser, eftersom jag vet att den gör min hud gnistrande ren!

Zara Larssons favoriter för en välmående hud med vacker lyster

ACO Glow Booster

Ansiktsserum som innehåller koncentrerad och extra effektiv C-vitamin samt fuktgivande hyaluronsyra, vilka förstärker hudens lyster, jämnar ut hudtonen, skyddar mot fria radikaler och ger välbehövlig fukt. Med hjälp av enzymet papain får huden en skonsam exfoliering, vilket ger en omedelbar och fräsch lyster med lång hållbarhet. Applicera på morgon och kväll, före din dag- och nattkräm.

ACO Pure Glow Purifying Day Cream

Lätt gelkräm med hyaluronsyra och C-vitamin som både ger huden en mattande effekt, motverkar blemmor och dämpar fina linjer och andra, begynnande ålderstecken. Huden får en intensiv återfuktning och en naturlig lyster, samtidigt som blankhet och porer minskar. Använd varje morgon och massera in på ren hud.

ACO Pure Glow Renewing Daily Cleanser

Ansiktstvätt med BHA-syra och glycerin som rengör huden och avlägsnar smink, orenheter och döda hudceller utan att ha en uttorkande effekt. Exfolierar också varsamt för en ren, klar och mjuk hud med en vacker lyster. Kan användas morgon och kväll, massera på fuktig hud och skölj av med ljummet vatten. Går också att använda som peelingmask en-två gånger i veckan.

ACO Gentle Cleanse Oil

ACO Gentle Cleanse Oil är en effektiv oljerengöring som avlägsnar all typ av smink, smuts och orenheter utan att huden känns stram eller uttorkad. Istället lämnar den en ren hud som känns frisk, mjuk och återfuktad. Den milda och lätta rengöringsoljan förvandlas till en krämig lotion vid kontakt med vatten. Lämnar inte ett oljigt lager på huden. Tips! Produkten passar även utmärkt som det första steget i din Double cleansing-rutin. 

Utforska ACO Ansiktsvård