Meny
Mina recept Mina fullmakter, barn och djur Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Filter
0 artiklar
Sortera efter: Mest sålda
Sortera efter: Mest sålda
Sortera efter: Nyheter
Sortera efter: Namn, stigande
Sortera efter: Namn, fallande
Sortera efter: Pris, stigande
Sortera efter: Pris, fallande
Sortera
0 artiklar
Filter
Sortera efter: Mest sålda
Sortera efter: Mest sålda
Sortera efter: Nyheter
Sortera efter: Namn, stigande
Sortera efter: Namn, fallande
Sortera efter: Pris, stigande
Sortera efter: Pris, fallande
Visar 0 av 0 artiklar

Tofflor som ökar cirkulationen från YANTRA

Yantraslipper är en mycket effektiv hälsotoffel från YANTRA med fjädrande punkter som är placerade i sulan. Detta i enlighet med kunskapen om zonterapi och med syftet att förbättra cirkulationen.

Yantraslippern har hela 41 punkter som alla är kopplade till kroppens olika organ. För att lättare kunna identifiera de viktiga zonerna finns dessa områden markerade på slippern. Huvudpunkterna inom zonterapi är de röda punkterna i sulan.

Yantraslipper används som en tillfällig behandling och är inte tänkt för heldagsanvändning. Man kan med fördel trappa upp sin användning, börja med att successivt vänja dig, ca. 5 minuter om dagen för att sedan öka till ca. 30 minuter per dag.

Ställbar vristbygel gör att den passar alla fötter!

Finns i storlekarna M, L och XL.

Spikmatta mot stress och värk från YANTRA

Yantramattan är ett utmärkt hjälpmedel vid värk och smärta och dessutom ett effektivt verktyg för god återhämtning och vila. Spikmattan stimulerar blodcirkulationen och kroppens syreupptagningsförmåga. Mycket pekar på att det är peptidhormonerna endorfin och oxytocin som frigörs vid användning av spikmatta. Dessa kroppens egna hormoner har smärtlindrande och stressreducerande effekter.

Välj mellan två storlekar, M och XL.

Mattan har 42 st verksamma akupressurpiggar på varje "blomma" och ger ett effektivt tryck där du behöver det.

Mattans framsida bär Yantramattans logotype. Baksidan är utsmyckad med den vackra Yantrasymbolen som kan användas vid meditation för att uppnå bästa lugn och harmoni.

Yantrasymbolen och Yantramattans färger

På baksidan av Yantramattan finns en symbol med indiskt ursprung som används mycket inom yoga. En geometrisk symbol som du kan använda för meditation. Roten kommer ur sanskritordet ”yan” som betyder form och ”tra” som betyder befria.
Du kan hänga upp Yantramattan med baksidan mot din synriktning. Fäst blicken och stimulera sinnet vid Yantrat under meditation. Låt blicken och medvetandet försvinna in i Yantrat. Låt tankarna flöda förbi, tillåt inte tankarna att få fäste utan tillåt dem försvinna.
Låt sinnet få en stunds vila.

Färgerna har symbolisk betydelse och du väljer själv hur du vill låta det påverka ditt val av Yantramatta. Enligt färglära finns symboliska betydelser som man är överens om. Yantramattan finns i purpur och olivgrön. Den violetta färgen står för meditaiton, andlighet, intution och klarhet. Den gröna färgen för harmoni, balans, förnyelse och healing.