Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Washbar Manuka for Dogs 80 g
30%

Washbar Manuka for Dogs 80 g

Slut i lager
97 kr
67,90 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Beskrivning
WashBar Manuka for Dogs är ett hundschampo i tvålform som är till hundar med hudproblem eller känslig hud. Schampotvålen är mild, skonsam och lugnande för hundens päls och hud, denna tvål är ett alternativ till medicinskt schampoo. Manuka tvålen är ett kraftfullt schampoo i litet format, effektivt på vita pälsar. Ingredienserna är anpassade för hundar med problemhud eller känslig hud. Tvålen passar bra i handflatan vilket gör det lätt att komma åt över hela din hunds kropp. Ett schampo i tvålform är lätt att använda och inte en droppe går till spillo.
Varumärke
Kategori
EAN
9421902287169
Förpackningsstorlek
80 g
Dosering & Användning Blöt din hund och gnugga schampootvålen i päls och hud. Löddra upp hundschampot genom att ge dem en massage. Badtiden ska vara en trevlig tid för alla, så passa på och berätta för din hund hur duktig den är! Viktigt! Skölj noggrant efter att ha använt tvålen. Undvik att få tvål i djurets ögon! Förvara utom räckhåll för barn.
Innehåll

Innehåll: Enbart naturliga ingredienser
neemolja, manukaolja, kanuka, citronmyrten.

Kampanj slutar 2023-09-30 11:59
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 67,90 kr