Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
WAP Dog Care Tassolja 50 ml
25%
Eko
Vegan

WAP Dog Care Tassolja 50 ml

Kampanj slutar 2024-12-31
Finns i lager
339 kr
254,25 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning
Hundens trampdynor fungerar som stötdämpare för att skydda din hunds ben och leder, skapa en barriär mellan inre delar och farliga element som is och varm asfalt, och är viktiga för hundens balans och rörlighet. Dessutom, en hunds trampdynor innehålla doft och svett körtels och är avgörande för märkning utav territorium. Med tanke på den viktiga roll de spelar, är det viktigt ta hand om trampdynor och tassar och skydda dessa från sprickbildning och skador. WAP: 1 tassolja är utformad som ett serum så att de små partiklarna snabbt tränger in i hundens trampdyna och bygger även upp den från insidan. Den används med fördel långsiktigt och förebyggande syfte. • Återfuktar, reparerar och skyddar • Innehåller jojobaolja, arganolja och E-vitamin WAP:1 Tassolja har en unik molekylstruktur som absorberas av trampdynan. Den ger en uppbyggnad och en ihållande effekt som gör hundens trampdynor mycket stark och flexibel. Mild och effektiv tassolja som hjälper till att återfukta, reparera och skydda. Tillverkad med 100% ekologiska och endast helt naturliga ingredienser från noggrant utvalda odlare. Innehåller Jojobaolja, som är effektiv i mjukgörande och återfuktande. Innehåller även arganolja som innehåller hela spektrumet av mättade, enkla – och fleromättade fettsyror som skyddar och stärker trampdynan.
Produktfakta
Varumärke
EAN
73172819
Förpackningsstorlek
50 ml
Innehåll
Olea Europaea (Olive) oil, Cocos nucifera (Coconut) oil, Theobroma grandiflorum seed butter, Simmondsia chinensis oil, Argania spinosa seed oil, Vitamin E (Tocopherol, Helianthus annuus seed oil). Endast naturliga och ekologiska ingredienser.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 254,25 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?