Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
BioSalma Zink 25mg +C-vitamin & Nypon 100 tabletter
24%

BioSalma Zink 25mg +C-vitamin & Nypon 100 tabletter

Finns i lager
69 kr
51,76 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

BioSalma Zink high efficient är en kombination av zinkcitrat, nyponpulver, c-vitamin och svartpepparextrakt för effektivt upptag i kroppen. Zink och nyponpulver som är rikt på C-vitamin samverkar för ett normalt immunförsvar. Zink och C-vitamin bidrar till normal funktion av immunförsvaret. Zink bidrar till att bibehålla normalt hår, hud, skelett och naglar. Zbidrar till att bibehålla normal fertilitet och reproduktion.

Varumärke
EAN
7350014910363
Förpackningsstorlek
100 st
Dosering & Användning

Rekommenderat dagligt intag: 1 tablett. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk påvikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Innehåll

Innehåll per 1 tablett (% av DRI):
C-vitamin 200 mg (250%)
Zink 25 mg (250%)
Nyponpulver 50 mg
Svartpepparextrakt 2,5 mg

DRI = Dagligt referensintag

Ingredienser: Vitamin C (L-askorbinsyra), bindemedel (cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), inulin, zinkcitrat, nyponpulver (Rosa canina L.), klumpförebyggande medel (kalciumfosfater, kiseldioxid), Bioperine svartpepparextrakt (Piper Nigrum), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa).

Kampanj slutar 2023-02-19 11:59
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 51,76 kr