Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Puori O3 Omega-3 2000 mg 120 kapslar

Puori O3 Omega-3 2000 mg 120 kapslar

Finns i lager
309 kr
  • Stödjer hjärthälsa och kognition
  • Högkvalitativt omega-3 tillskott
  • Ge din kropp nödvändiga näringsämnen
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning
Puori O3 är ett kosttillskott med omega-3 som ger 2000 mg omega-3 per dagsdos om 3 kapslar. Vid tillverkningen av PuoriO3 används molekylär destillering för att bevara de höga nivåerna av EPA och DHA. Fettsyrorna är i naturlig triglyceridform för bästa möjliga upptag av kroppen. Kallfiltrerad. Puori Omega-3 har flera certifieringar för en bra miljö och ett hållbart fiske. Certifierad och testad för renhet och färskhet av det oberoende laboratoriet IFOS (International Fish Oil Standards) och är tilldelad 5 av 5 stjärnor. Oljan förpackas direkt i Puoris svarta kapslar som skyddar mot solljus och ger lång hållbarhet utan onödig oxidation. Smak av citron.

Alla batcher av alla Puoris produkter är alltid certifierade för kvalitet och renhet - testade av oberoende tredjepartslaboratorier för 130+ oönskade ämnen såsom bekämpningsmedel, tungmetaller och BPA. Du kan hitta testresultaten för din produkt genom att skanna QR-koden på etiketten eller genom att söka efter batchnumret på www.cleanlabelproject.org.

Produktfakta
Varumärke
EAN
5710789001796
Förpackningsstorlek
120 st
Dosering & Användning
Tag 3 kapslar dagligen, gärna i samband med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Innehåll

Innehåll per 3 kapslar:
Fiskolja 2700 mg
Omega-3 2000 mg
- varav EPA 1250 mg
- varav DHA 500 mg
Övriga Omega-3-fettsyror 250 mg

Ingredienser: FISKolja (ansjovis, makrill, sardiner), gelatin (nötkreatur), konsistensmedel (glycerin, vatten), färgämne (karamell), arom (naturlig citronsmak), antioxidant (blandade tokoferoler).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 216,31 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?