Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • Venus Smooth Rakblad 8 st
  • Venus Smooth Rakblad 8 st
  • Venus Smooth Rakblad 8 st
  • Venus Smooth Rakblad 8 st
  • Venus Smooth Rakblad 8 st

Venus Smooth Rakblad 8 st

Finns i lager
199 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Beskrivning
Gillette Venus Smooth rakblad för kvinnor är de första rakbladen med 3 blad framtagna för kvinnor. De har 3 konturanpassade rakblad omgivna av skyddskuddar som drar ut huden för en nära och ren rakning med endast ett svep. Rakhyveln har även en blå indikatorremsa som bleknar i färgen för att berätta för dig när du inte längre får en optimal rakning.
Varumärke
EAN
3014260280802
Förpackningsstorlek
8 st
Dosering & Användning

1. Duscha eller bada innan rakning Trots att kvinnors hår är tunnare än mäns, såär det ändåungefär lika hårt som koppartråd av samma tjocklek. Att fukta håret med varmt vatten gör det betydligt lättare att bryta. Dock är det farligt att fukta för mycket. Efter 15-20 minuter i vatten blir huden rynkig och lite uppsvälld, vilket resulterar i att rakningen inte blir lika nära som önskat.  

2. Gelicious Applicera en fuktrik rakgel innan du rakar benen för att hjälpa till att behålla vatten i hårstråna och för att försäkra att rakhyveln glider lättare över huden. Många vanliga tvålar kan torka ut huden.

3. Välj noggrant Glöm inte att välja en rakhyvel som möter just din huds speciella behov.

4. Raka med nytt blad Fräscha blad ger en närmare, mjukare och bekvämare rakning och kan hindra att skärsår och irritation uppstår. Kvinnor bör byta blad vid första tecken påtröghet eller irritation, men eftersom hårväxt kan variera beroende påperson, är det upp till var och en att bedöma hur ofta det är. I genomsnitt byter kvinnor rakhyvel efter 10 gånger.

5. En lätt touch Använd sålite tryck som möjligt när du rakar dig och raka i det håll som känns mest behagligt. För den närmaste och mjukaste rakningen rekommenderas att raka mot det håll håret växer, vilket påbenen innebär nerifrån och upp.

6. Spara svårrakade delar till sist Baksidan av knän och lår och andra områden som exempelvis anklar, där benen är nära hudens yta, är ofta svåra att raka. Ett sätt att göra jobbet enklare är att låta en rakgel verka sålänge som möjligt pådessa områden innan rakning.

7. Återfukta! För att behålla hudens naturliga fukt är det viktigt att återfukta dina ben. Efter rakning, smörj gärna in dig med en rik hudkräm eller olja för att hålla huden mjuk, smidig och glänsande.

Innehåll PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, Silica, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tris(Di-T-Butyl)Phosphite, Aloe Barbadensis Leaf Juice, BHT