Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Venus

Venus är omtyckt av kvinnor världen över och är ett av de ledande märkena inom kvinnlig rakning. Alla deras produkter som rakblad, rakhyvlar och rakgel är snälla mot huden och ger en behaglig och smidig rakning. Här kan du köpa alla produkter från Venus!

Venus - speciellt utvecklad för len rakning och känslig hud

Venus är ett varumärke från Gillette, en av världens ledande tillverkare av hudnära produkter för rakning och hårborttagning. Venus har satsat mycket på att utforma rakhyvlar och rakgel för känslig hy i åtanke. Resultatet har blivit ett stort utbud av produkter som är skonsamma och effektiva, samtidigt som de är enkla och sköna att använda.

Alla produkter är extra skonsamma mot huden och orsakar ingen irritation. De har också återfuktande egenskaper för att du ska få en jämn och behaglig rakning utan att göra illa dig. Rakhyvlarna har en fuktremsa för att de lätt ska kunna glida över huden. Rakgelen är speciellt anpassad för känslig hy och för att vårda huden. Den lugnar irriterad hud och ger en skonsam återfuktning.

Rakhyvlar och rakgel för dam från Venus

Venus erbjuder flera sorters rakhyvlar eftersom vi alla är olika och har olika behov. För den som är ute och reser är ofta en engångshyvel enklast. Venus engångshyvel är precis lika skonsam mot huden som deras andra rakhyvlar. Du får en jämn, len och säker rakning.

För en extra len och jämn rakning behövs en riktigt bra hyvel. Venus rakhyvlar har fem blad och ett speciellt Skin Elexir. Rakningen blir mycket jämn och nära tack vare de fem skarpa bladen. Den nära rakningen ger ett resultat som håller sig fint länge. Huden blir återfuktad och lugnad med Skin Elexir som finns på fuktremsan. Den passar även för känslig hud och är perfekt i kombination med Venus Satin Care rakgel för känslig hud.

Rakgel från Venus

Rakgel är viktigt för att rakningen ska gå smidigt och för att undvika irriterad och skadad hud. Venus rakgel finns med flera olika vårdande ingredienser och härliga dofter. Deras rakgel med avokado gör huden mjuk och len och passar bra för extra känslig hud. Gelen gör också att du kommer åt de små vinklarna och hjälper rakhyveln att glida lätt mot huden.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
13 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
hårborttagning & rakning
intimrakning
hårborttagning & rakning 13
intimrakning 2
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
alla hudtyper 13
Visa alla
Visa färre