Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Tvins

Du kanske känner igen Tvins från TV och reklamer? Nu kan du även handla deras produkter inom träning, städ, skönhet och hälsa hos MEDS! Här hittar deras sortiment!

Tvins – känt varumärke från tv

Tvins har under flera år synts med sina smarta och smidiga produkter på tv-shop i Sverige. De erbjuder smarta lösningar för allt möjligt som berör hemmet, livet och allt runt omkring. Några av kategorierna är till exempel hem, hudvård, städning, träning, skönhet och kök.

För köket erbjuder Tvins smarta lösningar inom allt från burkar och förvaring till köksmaskiner och elektronik. För städning har de allt från smarta små produkter till smidiga och effektiva dammsugare och ångmoppar. Tvins produkter finns i många hem och underlättar idag livet för tusentals nöjda kunder!

Skönhet och kroppsvård

Tvins har inte bara produkter för vård av hemmet, de har också ett stort utbud av produkter för hudvård och kroppsvård. Just inom hårborttagning har de flera smidiga och uppskattade produkter som enkelt ger lena och släta ben!

För effektiv hårborttagning på de flesta kroppsdelar är Flawless Legs en riktig räddare. Den lilla maskinen kan användas för hårborttagning varje dag utan att ge irriterad hud. Den funkar lika bra på benen som i armhålorna. Maskinen är uppladdningsbar, har ett ergonomiskt handtag och ger en skonsam och nära rakning även runt knäna. Inga skärsår, inga missade fläckar och ingen irritation! Den är dessutom riktigt liten och smidig – perfekt att ha med sig på resan!

När du behöver mer precision, som vid ögonbrynen, är deras mindre maskin för hårborttagning perfekt. Den lilla pennan heter Finishing Touch Flawless Brows och är anpassad just för att plocka och framhäva ögonbrynen med precision. Du slipper rodnad och irritation och kan enkelt ladda upp pennan utan att byta batterier.

Både Flawless Brows och Flawless Legs har guldpläterade huvuden, vilket gör att även de med kontaktallergi kan använda dem utan risk för allergiska reaktioner.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
3 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
hårborttagning & rakning
hårborttagning & rakning 3
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
alla hudtyper 2
Visa alla
Visa färre