-15%
Trikem WorkingDog Max MSM+ 450 g
1/1
Trikem

Trikem WorkingDog Max MSM+ 450 g

WorkingDog är en serie tillskott speciellt utvecklat för aktiva, arbetande hundar inom jakt, bruk, drag och agility med mera. Läs mer
109 kr
(Ordinarie pris 129 kr)
Finns i lager 

Produktinformation

Beskrivning

WorkingDog är en serie tillskott speciellt utvecklat för aktiva, arbetande hundar inom jakt, bruk, drag och agility med mera.

Hårt arbetande hundar är elitidrottare där långsiktig prestation kräver rätt balans av många näringsämnen, vitaminer, mineraler och spårämnen. Uppstår brister hanterar kroppen med lägre aktivitet och längre återhämtning. Tillför man de ämnen som saknas kommer kroppen att kunna prestera mer under en längre tid.

MSM är kroppens svavelkälla som medverkar till cellernas förmåga till utbyte av näringsämnen och slaggprodukter via blodet. Vid MSM-brist försämras utbytet och hunden får lägre mjölksyratröskel med sämre prestationsförmåga. Musklernas återhämtning tar också längre tid. Organiskt svavel är något som finns i varje cell i kroppen, med andra ord en av de viktigaste komponenterna för en väl fungerande kropp.

Max MSM+ är formulerad i välsmakande och nyttig prebiotisk jästkultur som stabiliserar tarmkulturen och förbättrar näringsupptaget. Max MSM+ innehåller inget socker.

Innehållsförteckning Dosering & användning
Varumärke Trikem
Kategori Djur > Foder & Tillskott
EAN 7394244103584
Förpackningsstorlek 450 g

I samma kategori

Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto

Hej! 

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 10 %!

Fantastiska erbjudanden varje vecka!

Vänta...

Tack!

För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!