Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Trendtips från Marianatalies!

Ni känner igen henne från TikTok @Marianatalies, vår fantastiska MEDS-mamma. Här delar hon med sig av sina hetaste favoritprodukter. Häng med när vi tar en närmare titt på de senaste trenderna som har erövrat Marianatalies hjärta!

Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara

Den absolut bästa mascara jag någonsin testat (och då har jag testat MÅNGA). Ger långa, fylliga fransar och är galet prisvärd. Testa den och tacka mig senare!

Klicka hem Essence I love Extreme Crazy Volume Mascara här!

La Roche-Posay Cicaplast Balm B5+

Ingen kan väl ha missat hypen kring denna otroliga produkt? En lugnande, återuppbyggande och skyddande balm som alla i familjen kan använda. 

Du hittar La Roche-Posay Cicaplast Balm B5+ här!

CeraVe Blemish Control Cleanser

Tiktoks mest kända ansiktsrengöring som är på allas läppar (och ansikte) just nu. Innehåller Niacinamid och är parfymfri. Love it!

CeraVe Blemish Control Cleanser köper du här!

Dave & Jon's Dadlar Saltlakrits

Ett ord: oemotståndliga. Dessa dadlar finns alltid hemma hos oss. Finns i många olika smaker men saltlakrits är min solklara favorit. Gillar du inte lakrits så testa smaken Sour Cola istället. 

Klicka hem Dave & Jon's Dadlar Saltlakrits här!

IDA WARG Self-Tanning Mousse

Prisvärd, vegansk och superbra brun utan sol som kan användas både på kroppen och ansiktet. Denna kommer användas flitigt här hemma i höst. Tips är att använda en handske när du applicerar busen så skyddar du dina handflator och får ett jämnare resultat. ”Bus-enkelt!”🤪

Du kan läsa mer om och köpa IDA WARG Self-Tanning Mousse här!

NYX Professional Makeup Plump Right Back Primer + Serum

Alla andra primers kan slänga sig i väggen för här kommer NYX Plump Right Back Primer + Serum och tar över. Vegansk, prisvärd och helt enkelt bäst. Kom ihåg: not to prime - is a crime 🤪

NYX Professional Makeup Plump Right Back Primer + Serum köper du här!

Color Wow Dream Coat Supernatural Spray

Denna produkt har tagit över hela min For You Page på TikTok och alla verkar frälsta. ”Är den verkligen så bra?” tänkte jag. Svar: JA. Gör håret spegelblankt, silkeslent och eliminerar friss. Betyg: 10/10.

Köp Color Wow Dream Coat Supernatural Spray här!

Mermade Hair Pro Waver 32mm

Det verkar som att en av dom största hårtrenderna just nu är ”Mermade Hair” och jag älskar det! Denna locktång ger stora, glänsande vågor - precis som vi vill ha det om vi ska lita på vad TikTok-eliten säger. 

Läs mer och klicka hem produkten här, finns även i svart!

BIBS Try-it Colour Ivory

Om det går att säga att det finns ”trendiga” nappar så är BIBS dom garanterat trendigaste. Dessa nappar är tillverkade i mjukt naturgummi och är många barns favoriter. Älskar tanken med en prova på-box så att barnen själva kan testa olika modeller och hitta sin favorit!

Köp BIBS Try-it Colour Ivory här! BIBS Try-it Collection finns även i fler färger.

Got2b Glued 4 Brows & Edges

Brow-lifttrenden som härjar just nu är en vattendelare - vissa älskar det och andra inte. Med denna produkt kan du själv välja hur du vill stylea dina ögonbryn och oavsett hur du formar dom är det en sak som är säker: dom kommer hålla sig på plats hela dagen. Trust me!

Got2b Glued 4 Brows & Edges köper du här!

TEMPUR Sovmask

Det finns sovmasker och så finns det SOVMASKER. Denna är utan tvekan den bästa jag testat. Sovmasken formar sig efter ansiktet, stänger ute ljus och dämpar området runt ögonen vilket jag älskar. Recommend, recommend! 😉

Köp din sovmask från TEMPUR här!

Decubal Clinic med pump

Jag har extremt torr hud - speciellt på hösten och vintern. Denna hudkräm har räddat mig från klåda och torrhet många gånger. Hudkrämen kan användas både på kroppen och ansiktet och av alla i familjen. En stor familjefavorit hemma hos oss! 

Klicka hem Decubal Clinic med pump här!