Meny
Mina recept Mina fullmakter, barn och djur Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Trendar just nu

På sociala medier uppstår ständigt nya trender och produkter som tar internet med storm. Här har vi samlat populära produkter som helt klart förtjänat sin plats i strålkastarljuset. Gör dig redo att bli inspirerad till det senaste och hetaste inom trenderna!

Hudvårdsnackisar på sociala medier

Talar du flytande Hudvård och är ute efter de allra senaste, trendande produkterna? Är din hudvårdsrutin din favoritstund på morgonen eller kvällen? Då har du hittat rätt. Vissa produkter får man bara inte missa, speciellt inte när hundratals andra människor går i god för dem. Här har du de senaste snackisarna samlade!

Smink trender

Är du en sminkentusiast som ständigt strävar efter att vara på den senaste trendvågen? Eller har du kanske bara tröttnat på din nuvarande sminkrutin och letar efter en uppfräschning? Oavsett vad som driver dig, har du kommit rätt. Vissa sminkprodukter är helt enkelt omöjliga att missa och speciellt när de gör stora avtryck på sociala medier.

Beauty Tech

Har du alla hype:ade produkter och funderar på hur du kan ta din hudvårdsrutin till nästa nivå? Missa inte det senaste inom Beauty Tech! Du kan nu använda ansiktsmasker med laser som stramar åt huden och förebygger/minskar fina linjer i ditt vardagsrum, framför en film. Det låter som något som tillhör framtiden, men faktum är att vi redan har en hel del i vårt sortiment!

Snacks

Vad vore livet utan goda snacks som förgyller fikapauserna på jobbet och rasterna på skolan? Mycket tråkigare tror vi. Oavsett om du behöver en funktionsdryck för att hålla uppe energinivåerna efter lunch eller saltlakritsdadlar för att ta dig igenom dagen så finns vi här för dig.

Städ

SINI har verkligen satt städvärlden i gungning med sina trendiga städprodukter. Denna innovativa tillverkare har tagit rengöring till en helt ny nivå med produkter som kombinerar effektivitet med smart design. Här är några av de trendiga städprodukterna från SINI som har blivit favoriter bland städentusiaster!

Curl Girl

Trenden för alla som har eller vill ha naturliga lockar! Här har vi samlat trendiga produkter som hjälper dig att framhäva dina naturliga lockar. Men oroa dig inte om du inte redan har dem, vi har även samlat trendiga produkter som kan ge dig lockar på nolltid.

Mini-trend

Trender inom baby- och småbarnsprodukter har verkligen fått fart! Föräldrar är som små detektiver som ständigt är på jakt efter de senaste innovationerna som kan göra livet med sina små älsklingar enklare och mer bekväm. Här är några populära produkter som flitigt delas av småbarnsföräldrar i sociala medier just nu.

Glada gaddar

Munhälsa har aldrig varit så trendigt som nu, glada gaddar är helt klart det nya! Allt fler människor inser vikten av att vårda sina tänder och tandkött för att uppnå ett strålande leende och en sund munhälsa. Här är några trendiga produkter som gör både dig och dina gaddar gladare!

Kosttillskott

Kosttillskott står alltid i rampljuset när det gäller din hälsa och välmående. Hösten är ofta förknippad med förkylningssäsongen och att stärka sitt immunförsvar blir till stort fokus. Här är några av de trendigaste vitaminerna och kosttillskotten för att förbättra din hälsa!