Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Säkra ditt seMEDSterapotek

När du ger dig ut på semester vill du inte låta något komma i vägen för ditt nöje och avkoppling. Med vårt handplockade seMEDSterapotek kan du vara riktigt redo med allt som kan tänkas behövas under semestern. Vare sig det handlar om sår, bett, uttorkning eller om att skydda dig mot solens strålar, kan du vara trygg i vetskapen om att vi har allt du behöver för att säkerställa en problemfri semester. Fyll på ditt semesterapotek för att njuta av semestern helt utan oro!

Sår, bett och stick

När du är befinner dig mycket utomhus kan små olyckor som sår, bett eller stick inträffa. För att vara förberedd på dessa oväntade händelser är det viktigt att ha rätt produkter i ditt semesterapotek! Att ha en variation av olika storlekar och typer av plåster är att rekommendera. För att undvika infektioner är sårrengöring viktigt, upplever du klåda och irritation efter ett insektsbett kan det vara skönt med en salva som lindrar

Skydda dig mot solen

Sommar och sol är fantastiskt, men att skydda sig mot skadliga UV-strålar är avgörande för att undvika solskador. Oavsett om du ska till stranden, utforska en solig stad eller äta glass under molnen är det viktigt att hålla huden skyddad. Ladda upp med solskydd för kroppen och solskydd för ansiktet. Om du redan råkat bränna dig är en svalkande After Sun att rekommendera! 

Skydda ditt barn mot solens starka strålar

Barns hud är extra känslig och sårbar, särskilt när det kommer till solens strålar. Ge ditt barn friheten att leka och utforska i solen medan du kan luta dig tillbaka med vetskapen att deras hud är väl skyddad. Vi har både solskydd för barn och skyddande uv-dräkter i olika storlekar och färger! 

Mage och tarm

För att kunna njuta av din semester fullt ut är det viktigt att hålla din mage och tarm i balans. Här är några produkter som kan vara bra att ha med i ditt semesterapotek för att hantera och minimera risken för diarré, förstoppning, åksjuka eller andra magbesvär! 

Minska risken för uttorkning

Att ha vätskeersättning tillgängligt i dit semesterapotek kan vara avgörande för att bibehålla en god vätskebalans och undvika uttorkning. Vätskeersättning kommer i praktiska förpackningar eller portionspåsar som är lätta att bära med sig, var du än befinner dig! Välj mellan flera olika läskande smaker.  

 • 20%
  Vegan
  Pureness Elektrolytpulver Citron Lime 120 g
  127,20 kr 159 kr
 • 25%
  Vegan
  Biosalma Vätskebalans Jordgubbssmak 20 brustabletter
  29,25 kr 39 kr

Njut av äventyr utan att skavsår sätter stopp

Om du planerar en aktiv semester fylld med äventyr och utforskning är det viktigt att vara förberedd på eventuella skavsår och blåsor som kan uppstå. Skoskav och skav mellan låren är en vanlig orsak till obehag när du spenderar mycket tid utomhus och utforskar nya platser. Skavsårsplåster eller skavsårsstick som kan appliceras direkt på huden kommer vara din räddare i nöden! 

Hejdå mygg och fästingar

Förebygg både myggbett och fästingar med bra produkter för både vuxna och barn! Vi har både myggmedel och fästingmedel  i olika former. Thermacell är den perfekta produkten att ha med sig om du inte vill låta myggen förstöra de härliga sommarkvällarna! Att ha rätt verktyg i ditt semesterapotek, som pincett eller fästingplockare, kan vara avgörande för att säkerställa en snabb och säker borttagning av fästingar!

Första hjälpen-kit – din bästa vän i nödsituationer

Om du planerar att tillbringa din semester i den vackra skärgården, på fantastiska vandringsleder eller om du helt enkelt kommer ha en aktiv semester är det viktigt att vara förberedd om olyckan är framme! Ett första hjälpen-kit är en nödvändig del av ditt semesterapotek och kan vara skillnaden mellan en liten incident och en allvarligare situation. 

Värk, feber och förkylning

Under semestern vill du inte låta värk, feber eller förkylning sätta käppar i hjulet för dina planer. Med smärtstillande medel och produkter som lindrar förkylning kan du snabbt få hjälp att lindra symtomen vilket kan göra det lättare för dig att fortsätta njuta av din resa.  

Håll ditt husdjur svalt i sommarvärmen 

När semestern kommer och temperaturen stiger är det viktigt att inte glömma bort att ta hand om ditt älskade husdjur. Under de varmaste dagarna på året är en kyldyna att rekommendera. Den hjälper till att hålla ditt husdjur sval i flera timmar – perfekt att lägga i bädden eller i bilen! 

Receptbelagda läkemedel  

När du planerar din semester är det viktigt att inte glömma bort dina receptbelagda läkemedel. Att vara förberedd och ha med dig tillräckligt med läkemedel eller förbrukningsvaror på recept kan hjälpa till att säkerställa en smidig och bekymmersfri semester. Hämta ut ditt recept hos oss på MEDS och få det levererat till dörren

2023-05-30 11:05:46

Lisa Karlsson