Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Tips på gå bort-presenter!

Inför varje tillfälle att ge en gåva står vi inför frågan: Vad skulle vara den perfekta presenten? Ibland kan det vara en utmaning att hitta något som verkligen kommer från hjärtat och passar mottagarens personlighet. För att göra valet lite enklare har vi samlat några idéer och tips som inte bara gör gåvan meningsfull, utan också visar omtanke om den som tar emot den. Så låt oss ta en stund att utforska olika sätt att skapa minnesvärda stunder genom väl valda gåvor – utan krångel och med personlig omsorg i åtanke.

Här är några tips och idéer för bort-presenter: 

Personliga detaljer:

En gåva blir alltid mer meningsfull om den visar att du känner personen väl. Tänk på deras intressen, hobbies eller något speciellt de nämnt tidigare. En personlig touch gör gåvan minnesvärd. Det kan vara tillexempel vara hudvårdsprodukter eller kroppsvårdsprodukter om du vet att personen gillar sådant.  

Personlig gåva

Mat och dryck:

Ett säkert kort är att välja något ätbart eller drickbart. En trevlig chokladkaka, te eller kaffe är ofta uppskattade gåvor. Du kan också överväga en vacker presentkorg med olika snacks.  

Mat & dryck

Doft till hemmet:

När du väljer doftljus eller doftpinnar, tänk på mottagarens unika preferenser. Reflektera över deras favoritdofter, tidigare nämnda önskemål eller något speciellt de tycker om. En personlig touch i valet av doft gör inte bara gåvan minnesvärd utan visar också omtanke och insikt om mottagarens smak 

Doft
 • Vegan
  IDA WARG Sunny Infusion Scented Candle 140 g
  189 kr
 • Vegan
  Comfort Zone Tranquillity Home Fragrance 500 ml
  895 kr

Praktiska gåvor:

Tänk på saker som kan vara användbara i vardagen. Det kan vara allt från exklusiva tvålar till hemmet eller smarta och roliga städ produkter. Praktiska gåvor visar omtanke och används ofta. 

Färdiga presentboxar:

För den perfekta gåvan utan krångel, överväg färdiga presentboxar. Oavsett om det är hudvård, doftupplevelser eller annat, finns det en presentbox som passar alla tillfällen. Dessa färdiga presentboxar sparar dig tid och ansträngning samtidigt som de garanterar en lyckad överraskning för mottagaren.  

Presentboxar
 • Eko
  English Tea Shop Super Goodness Collection Orange plåt 36 påsar 61,5 g
  189 kr
 • 111,20 kr 139 kr
 • Vegan
  Wellibites Giftbox 4 x 50 g
  89 kr
 • Vegan
  Jorgobé Discovery Set
  200 kr

Oavsett om du letar efter en gåva till en nära vän, familjemedlem eller kollega, finns det en mångfald av alternativ att utforska. Att välja en gåva med personlig omtanke och insikt gör upplevelsen minnesvärd för både dig och mottagaren. Kom ihåg, det är tanken som räknas, och med dessa tips hoppas vi att du känner dig bättre rustad nästa gång du behöver en perfekt gåva att ta med dig. Lycka till! 

2023-11-13 11:59:38

Caroline Jönsson