Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Juklappsspelet – här hittar du de bästa presenterna

Det har blivit alltmer populärt att köra julklappsspelet på julafton eller till exempel på julfesten med jobbet, och ibland kan det kännas svårt att komma på vad man ska köpa! Men du behöver inte oroa dig, vi har samlat ihop en rad olika tips som kan fungera till alla oavsett om det är till kollegan på jobbet, dina vänner eller släkten.

Här nedan finner du tips inom olika priskategorier:

Paket för runt 50 kr: Låt Spelet Börja!

Är ditt budgetutrymme lite snävt i år? Inga problem! Vi har samlat små fina klappar, allt från städ till skönhet som inte tömmer plånboken. 

50kr

Mellanvägs Charmörer för 100 kr: Mellan Pris och Prakt!

Här är gyllene medelvägen för dig som vill balansera pris och kvalitet. Våra julklappstips för 100 kr har allt från smarta till roliga presenter som kommer att sätta ett leende på mottagarens ansikte. 

100kr

Prisvärda Skatter för 150 kr: Ge Mer Glädje!

För den som vill satsa lite mer på julklappsspelet finns det prisvärda skatter som ger extra glans till festligheterna. Med vår lista över julklappar för 150 kr hittar du säkert något som överraskar och förgyller spelets magi. 

150kr

Lyxiga Överraskningar för 200 kr: Sätt Kronan på Verket!

När det är dags att imponera med en touch av lyx, har vi kuraterat ett urval av julklappar för 200 kr. Här hittar du prisvärda överraskningar som ger julklappsspelet en extra gnista och får deltagarna att minnas stunden långt efter att granen har släckts. 

200kr
 • Vegan
  IDA WARG Hydrating and Plumping Body Soufflé 250 ml
  159 kr
 • Vegan
  IDA WARG Feeling Fresh Scented Candle 140 g
  189 kr
 • Eko
  Vegan
  Weleda Stretch Mark Massage Oil 100 ml
  189 kr
 • Vegan
  Jorgobé Discovery Set
  200 kr