Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Therése Lindgrens nya serie för Indy Beauty!

Youtubern, författaren och entrepenören Therése Lindgren har laserat nya produkter i sitt märke Indy Beauty. MEDS fick ett snack med Therése Lindgren om skönhet, ouppnåeliga ideal och varför rynkor är vackra. Vi firar detta med en rabattkod som ger hela 25% på allt från Indy Beauty*!🥰😍

Indy Beauty Advanced Skincare - nyhetslansering! 

För tre år sedan tyckte influencern Therése Lindgren att det var alldeles för svårt att hitta vad hon sökte på skönhetsmarknaden.
Det var i stort sett omöjligt att hitta ett kvalitativt, prisvärt skönhetsvarumärke som var 100 procent veganskt.

Så vad gör då en entrepenör? Jo startar ett eget märke så klart.
Jag ville ge mina följare och så klart mig själv produkter som erbjöd just det jag ville ha och det var anledningen till att jag startade Indy Beauty. Jag är så stolt!

Varför är det viktigt med vegansk hudvård?
– Det är helt enkelt hudvård utan ingredienser som har animaliskt ursprung. För mig är det en ickefråga, varför ska hudvård inte vara vegansk? Det ska givetvis vara 100 procent veganskt.

Vad menas med att bygga hud för framtiden?
–När jag tänker på vad hudvård innebär för mig så är det framförallt för min huds välmående. Min hud ska må bra i dag men också i framtiden. 
 

Men det handlar INTE om att Therése Lindgren inte gillar rynkor.
– Nej, jag tycker inte att rynkor är fult eller fel, tvärtom så tycker jag att det är vackert hur huden åldras med oss. Det handlar snarare om att huden inte ska åldras för tidigt på grund av att den är skadad av att man till exempel inte skyddar den mot UV-strålning eller stresst. För att ha en välmående hud och bygga upp den för framtiden så är det viktigt att ha en frisk hudbarriär och tänka på att använda produkter som stärker hudbarriären. 
 

Hur fungerar Indy beautys produkter för att reducera för tidigt åldrande?
– Som sagt så tycker jag att åldrande är vackert, men en skadad hud som åldras för tidigt på grund av att den är icke-välmående och som är utsatt för yttre stress – det är vad jag önskar att de här produkterna ska hjälpa mot. Produkterna fokuserar på fukt vilket är väldigt viktigt. Samtidigt innehåller de ceramider och peptider som stärker hudens barriär tillsammans med massa grymma antioxidanter som skyddar huden mot den oxidativa stressen. 

– Produkterna hjälper alltså till att skapa en motståndskraftig hudbarriär som skyddar huden mot yttre stressfaktorer. De innehåller också ingredienser som förbättrar hudens elasticitet, minskar intrycket av ojämnheter och stora porer, och motverkar uppkomsten av tidiga ålderstecken. 

I den nya serien Indy Beauty Advanced Skincare fokuseras på aktiva och avancerade ingredienser. 
– Alla produkter innehåller ingredienser som återfuktar och binder fukt. Vi har till exempel både hög- och lågmolekylär hyaluronsyra som med sin vattenbindande förmåga behåller och attraherar fukt på och i huden. Vi har fuktboostande squalane som också har grymma antioxidativa egenskaper och en rengöringsbalm med en hög halt av glycerin som har en fantastisk fuktbindande förmåga. 
 

Vad har du själv för favoritingredienser i nya serien?
– De nya produkterna innehåller superantioxidanten vitamin E som har blivit lite av en personlig favorit. Det är en skyddande antioxidant som ”tar hand om” fria radikaler Jag är också kär i niacinamid, precis som alla andra haha - så klart innehåller våra krämer niacinamid. Det är en ingrediens som minskar intrycket av ojämnheter, balanserar talgproduktionen och minskar porstorleken.

Vad som också känns extra roligt är att också få presentera vår nya nattkräm som innehåller bakuchiol, en ingrediens som verkligen blivit trendig nu och det med all rätt – den är ju grym. Den har liknande egenskaper som retinol, som att motverka uppkomsten av rynkor och hyperpigmentering, och samtidigt förbättra hudens elasticitet. 
 

Varför är de här produkterna viktiga för dig?
– Alla produkter som vi tar fram för Indy Beauty är produkter jag själv och mina följare vill ha. Vi tar alltid med mina följare i all utveckling vi gör för vi vill ta fram produkter som kan göra skillnad och som svarar mot deras behov och önskan. Med just de här nya produkterna så märkte jag att mina följare blir alltmer ”skintelligent” och att de krävde produkter som var lite mer avancerade och med mer aktiva ingredienser. Det är helt galet vilken kunskap de har! 

Ni har inte retuscherat huden i bildmaterialet, vilket tyvärr är lite ovanligt?
– Det var ett självklart val, jag vill visa hur hud ser ut på riktigt. Även om du inte har det där perfekta glowet varje dag så är det viktigt att förstå att det är så huden ser ut. Jag hoppas och önskar att fler personer kan se sig själv mer ärligt och älska det de ser, men då behöver omvärlden också visa den ärliga bilden. Annars jämför vi oss bara med det ouppnåeliga vilket bara är så sjukt.  
 

Kan du lista dina 7 bästa tips för att ta hand om hud?
– Jag brukar undvika att svara på frågor om vad som är mina bästa skönhetstips, det är helt enkelt inte så jag tänker eller lever mitt liv. Jag ”optimerar” inte mitt utseende för att bli så snygg som möjligt. Min karriär och den jag är bygger inte på hur jag ser ut. Sen gillar jag att ta hand om min hud för att den mår bra av det. Så mitt enda tips blir nog att man ska lära känna sin hud och vad den mår bra av!

2021-10-07 12:53:29