Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

The Fox Tan

The Fox Tan

Hemligheten från Australien är här – finare solbränna snabbare med The Fox Tan! Solkrämen som både vårdar din hud och ger dig en finare bränna naturligt har kommit till Sverige! Den unika formulan ger en naturligt djup och gyllene solbränna efter bara några timmar i solen. Här hittar du mer från The Fox Tan!

Innovativ hudvård från Australien

Det må vara långt mellan soliga Australien och vårt lilla Sverige och det finns en hel del som skiljer oss. Något vi har gemensamt är däremot vår önskan att ha en frisk, fin och solbrun hud. The Fox Tan har därför utvecklat en unik produkt just för att vårda huden samtidigt som du får en fin bränna!

Med The Fox Tan kan du få en riktigt djup och snygg solbränna med minimalt antal timmar i solen. Dessutom blir huden mjuk och len och brännan sitter i länge, även efter solsemestern. Hemligheten ligger i deras unika, aktiva ingrediens FoxComplex och FoxComplexPlus. Ämnena ökar kroppens naturliga produktion av melanin i huden. Melanin är det ämne som gör huden mörkare och är avgörande för att du ska få en solbränna över huvud taget.

Alla ingredienserna i The Fox Tan är helt veganska för att alla ska kunna njuta av en fin bränna med gott samvete! Solkrämerna är gjorda med en väl genomarbetad formula som naturligt bidrar till en vackert solbrun hy. Förutom deras innovativa FoxComplex har de lagt till ingredienser med vårdande egenskaper för att vårda huden. Sötmandelolja, sheasmör och kakaosmör mjukar upp och återfuktar huden, vilket verkligen behövs efter några timmar i solen!

The Fox Tan innehåller dessutom betakaroten som också bidrar till hudens naturliga melaninproduktion. Betakaroten är också viktigt för bildandet av A-vitamin som även det vårdar och stärker huden. Antioxidanterna i The Fox Tan bidrar också till att minska fria radikaler som påskyndar hudens åldrande. Med The Fox Tan kan du alltså både få en fin bränna och minska åldersrelaterade tecken på huden!

Bränna med eller utan sol

Vanligtvis brukar det krävas en del timmar i solen för att huden ska få en jämn och fin bränna. Men inte längre! Med The Fox Tan Rapid Accelerator räcker det med några få timmar i solen för att du ska få en naturligt brun nyans! Acceleratorn ger kroppen en liten skjuts i sin melaninproduktion vilket gör att huden behöver mindre sol för att bli brun. Den finns också i en härligt lätt kräm i form av Rapid Banana Whip!

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
12 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 12
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
after sun
ansiktsmist
brun utan sol
after sun 1
ansiktsmist 1
brun utan sol 10
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
vegan
vegan 12
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
alla hudtyper 12
Visa alla
Visa färre