Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Ta hand om kroppen - inifrån och ut!

Kvinnor som vill ta hand om sig lite extra – inifrån och ut, OCH utifrån och in! Det är den gemensamma nämnaren för Filorga och Great Earth som upptäckte att de vill nå samma människor och att deras produkter kompletterar varandra! Vi tog ett snack med Sanna Malmström på Great Earth. 

Great Earth, som gör näringstillskott, och hudvårdsmärket Filorga, vill nå kvinnor som tar sin hälsa på fullaste allvar! Och de vet att det behövs mer än att bara se hälsa som något som sker invändigt, eller bara utvändigt. Det är kombinationen! Om du vill bli ditt bästa jag vill säga…

– Vi är två varumärken som gillar varandra, varandras produkter, varandras filosofi om att hälsa är holistiskt och viktigt. Det vill säga att vi jobbar från alla håll, både inifrån och ut, och på samma sätt utifrån och in. Inte bara med krämer och kosttillskott, men även hur viktigt det är att må bra i både kroppen och själen, att vi rör på oss, att vi äter mat som stärker oss. Att vi tar hand om oss på alla tänkbara sätt. Berättar Sanna

Vad tycker du kvinnohälsa är och bör vara?

– Att må bra på riktigt. Ända in i själen på alla plan. Att känna sig uppskattad, att känna tacksamhet, att känna att vi duger precis som vi är, att vi lyfts, att kvinnohälsa tas på allvar då kvinnor har lite andra utmaningar än män med både pms, mens, frånvaro från arbetslivet vid eventuell föräldraledighet samt klimakteriet.

Ja men verkligen! Vad skulle du säga att Filorgas och Great Earths gemensamma vision är?

– Vi vill tillsammans skapa glow. Bli vårt bästa jag. Må bra i både kropp, hjärta och själ. Känna oss fina och känna att vi strålar och glittrar på alla sätt. Och när vi mår bra och utstrålar glow, blir det lätt att man smittar av sig. Och det blir härliga glittriga ringar på vattnet. När du mår bra, är chanserna större att dem runt omkring dig mår bra och då mår också planeten bättre, genom att vi tar bättre och mer kärleksfulla beslut. Det är svårt att bli sur när man träffar en person som utstrålar värme och glädje.

Haha sant! Varför är det lika viktigt med internal selfcare som external?

– Allt handlar om att skapa balans i livet, på alla sätt.  Det gäller även huden, vårt största organ. För bästa resultat smörjer vi med bra kosttillskott på insidan, samt vårdande och aktiva krämer på utsidan. Vi behöver även lägga till kvalitativ sömn, bra och färggrann mat, goda relationer, utmaningar och äventyr, fysisk aktivitet, fylla på med vatten samt på må-bra-kontot. 

Berätta om Great Earths produkter Beautiful skin och Biocell Collagen!

Great Earth Beautiful Skin:

Great Earth Beautiful Skin är unik med sin DuoCap, kapsel i kapsel och innehåll av det patenterade extraktet SkinAx2. Yttre kapseln består av 3 exklusiva oljor:

 • Arganolja
 • Nattljusolja
 • Gold of pleasure oil (oljedådra)

– Den inre kapseln innehåller SkinAx2, ett patenterat extrakt av champangedruva och fransk melon, vitamin C och zink.Kombinationen av dessa skapar en perfekt balans av essentiella fettsyror (EFA). Sammansättningen ger näring till huden och bidrar till att förbättra hudens fasthet. Utan tillräckligt med EFA kan huden bli torr och för tidigt åldrad.

Great Earth Biocell Collagen:

– Vi blir äldre och det är ju faktiskt något väldigt vackert. Fast att bli äldre kommer med ett pris. Ta kollagen som ett exempel. Det är ett protein som bidrar till att hålla ihop kroppens bindvävsstruktur. Din kropp producerar kollagen av sig själv, men varje gång du blåser ut ljusen på din födelsedag har produktionen minskat en aning. 

Great Earth Biocell Collagen 500 mg produceras genom en patenterad process som ger ett snabbt och effektivt upptag i kroppen och innehåller en kombination av kollagen typ II, kondroitin och hyaluronsyra. Dessa tre ämnen är viktiga för kroppens leder, hud och bindväv.

Great Earth är kosttillskott. Kosttillskott bör ej ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Så, skönheten inifrån är kirrad - vad kan vi då använda för att ta hand om skönheten utifrån?

Oxygen Glow-serien från Filorga

Oxygen-Glow serien från Filorga vänder sig till den yngre generationen. Produkterna är framtagna för att ge ett perfekt glow och hud med en både ögonblicklig och långvarig effekt. För mer mogen hud kan Oxygen-Glow-produkter också läggas till i rutinen för att få maximal glöd.

Filorga Oxygen-Glow Mask 75 ml 
Superkorrigerande expressmask som omedelbart suddar ut imperfektioner och boostar lystern i huden för en naturligt vacker hud på endast 10 minuter. Den lätt exfolierande, avgiftande och återfuktande masken arbetar på livlös hud, ojämn hudtextur, fuktfattig hud, fina linjer och ojämn hudton, för en felfri hud varje dag.

Filorga Oxygen-Glow 50 ml
Ansiktskräm som boostar lystern, för en naturligt vacker hud. Återfuktar, mjukgör, jämnar ut hudytan och hudtonen samt avgiftar huden. En synbart förbättrande hudvård som omedelbart jämnar ut imperfektioner och ger lyster, vilket ger en naturligt vacker hud. En kombination av en energigivande syre-booster, återfuktande och volymgivande hyaluronsyra och dränerande L-enzym ger felfri hud varje dag. Passar alla hudtyper, ojämn hudyta samt fuktfattig hud.

Filorga Oxygen-Glow Eyes 15 ml
Utjämnande ögoncreme som ger omedelbar lyster till ögonområdet samtidigt som den revitaliserar, återfuktar och avgiftar. Verkar mot trötthetstecken, mörka ringar, fuktfattig hud och fina linjer. En kombination av en energigivande syre-booster, återfuktande och volymgivande hyaluronsyra och dränerande L-enzym ger felfri hud varje dag. Passar alla hudtyper, även känsliga ögon.

Filorga NCEF-serie

NCEF är Filorgas exklusiva komplex som innehåller ämnen med revitaliserande effekt och med antiaging-egenskaper (vitaminer, koenzymer, antioxidanter, aminosyror, mineraler och massa mer!). I Filorgas NCEF-serie innehåller varje produkt 10 gånger mer NCEF än övrigt sortiment, vilket gör att denna serie är perfekt för dig som vill få en jämnare hudton och hudtextur, reducera rynkor och få en fastare hud med lyster.

Filorga NCEF-Essence 150 ml 
Ett pre-serum som förbereder huden och boostar effekterna av efterföljande anti-aging hudvårdsprodukter. Ger omedelbart huden lyster och verkar skyddande, samt bevarar fukten i huden. Passar alla hudtyper.

Filorga NCEF-Intensive Serum 30 ml 
Serum med aktiva ingredienser som retinol och C-vitamin jämnar ut och arbetar mot ålderstecken för en synbart föryngrad hud. Har en ultralätt konsistens med hög penetrationsförmåga. Minimerar fina linjer och rynkor samt ger huden ny lyster och fasthet.

Filorga NCEF-Reverse Eyes 15 ml 
En multikorrigerande ögoncreme som ger fantastisk revitalisering av området kring ögonen. Reducerar rynkor, mörka ringar och påsar samt ger fasthet och lyster till ögonområdet.

Filorga NCEF-Reverse Cream 50 ml 
Minimerar fina linjer och rynkor samt ger huden ny lyster och fasthet. Innehåller även en kombination av beprövade ingredienser som motverkar ålderstecken för en förstärkt effekt. Cremen har en ultra-komfortabel textur som berikats med återfuktande sheasmör för extra näring och komfort.

Filorga NCEF-Night Mask 50 ml 
Nattmask med aktiva ingredienser för en synligt föryngrad hud. Verkar reparerande och kompenserar för lite sömn genom att revitalisera huden, minska trötthetstecken samt ge huden volym. Resultatet blir en synligt yngre och utvilad hud fylld av lyster - direkt när du vaknar.

 • Nyhet!
  Vegan
  Great Earth Lion's Mane 60 kapslar
  220 kr
 • Nyhet!
  Vegan
  Great Earth Cordyceps 60 kapslar
  220 kr
 • Vegan
  Great Earth Daily Mobility 20 brustabletter
  149 kr
 • Vegan
  Great Earth Relax 60 kapslar
  219 kr