Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Säkra vinterdagar för dina husdjur!

Nu när vintern är här vill vi hålla våra pälsklingar säkra och trygga i vardagen. Ge dina djur den omtanke de förtjänar och låt dem möta vinterns äventyr med trygghet och ro i hjärtat.

Säker i mörkret

Reflexvästar är det optimala sättet att hålla dina älskade djur synliga när mörkret faller. Dessa smarta och praktiska västar ger en extra nivå av synlighet, vilket underlättar för andra att se ditt husdjur under kvällspromenader eller lek i trädgården. För att ytterligare öka säkerheten kan du överväga att fästa en LED-lampa på halsbandet. Investera i både en reflexväst och en LED-lampa för din fyrbenta familjemedlem för att skapa trygghet och synlighet i varje steg de tar, oavsett tid på dygnet. Med dessa smarta tillbehör blir varje äventyr en säker och synlig upplevelse för både dig och ditt älskade husdjur.

Rädsla och oro

Lugnande tuggbitar och doftgivare är dina fyrfota vänners bästa allierade under stressande situationer som nyårsfyrverkerier och livliga högtider. Dessa effektiva hjälpmedel lindrar oron och skapar en lugnare miljö för dina älskade husdjur. Investera i dessa små mirakelprodukter för att säkerställa att ditt djur känner sig tryggt och avslappnat genom vinterns festligheter och alla högtider med mycket folk.

Trygghetsskapande Tröjor


Trygghetsskapande tröjor till hundar är som en varm kram för ditt fyrbenta familjemedlem. Genom milda tryck mot kroppen skapar tröjan omedelbart en lugnande effekt, likt den insvepande känslan som ger ro till spädbarn. Ge din hund den trygghet den förtjänar och låt den möta världen med en känsla av skydd och lugn.