Med Brödmix från Funksjonell Mat bakar du lätt ditt eget lågkolhydratsbröd som är fritt från gluten, mjölk och jäst.
- Brödet har ett högt fiberinnehåll och håller dig mätt länge.
- En skiva av brödet innehåller 1 gram kolhydrater och 58 kalorier, men hela 8,5 gram kostfiber.
- Med solrosfrön och pumpakärnor.
- Brödmixen ger 3 st bröd á ca 700 g.
Näringsvärde per 100 g fäDRIgt bröd: Energi 605 kJ / 144 kcal Protein 8,7 g Kolhydrater 2,5 g Fett 8,4 g varav mättat fett 1,4 g KOSTFIBER 21,2 g Salt 0,4 g Ingredienser: Frön och kärnor (psyllium, solros, SESAM, pumpa, lin), fiber (från sockerbetor och ärter, FiberFin resistent majsstärkelse), helÄGG – pulver, ärtprotein, sötningsmedel Sukrin (erytritol), bakpulver (E450, E500), mineralsalt (natriumklorid och kaliumklorid).
Baka lågkolhydratsbrödet "Sukrin Fiberbröd" så här:
- Brödmixen blandas med vatten och gräddas i ugn i 60-70 minuter.
- Innehållet i påsen ger 3 st bröd á ca 700 g.
- Förvara brödet i en påse i kylskåpet.