Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Sommar-kit

Se till att packa ordentligt inför sommarens alla äventyr och glöm för allt i världen inte att kitta upp ditt medicinförråd! Lata dagar på stranden, en skärgårdstripp eller ogräsrens i trädgårdslandet - MEDS hjälper dig på traven!

Skärgårds-kit

Ska du ut bland kobbar och skär i sommar så finns det ett gäng ”bra-att-ha-saker” som vi på MEDS vill slå ett extra slag för! Ett First Aid Kit är ett måste i båten! Om du redan har ett - glöm inte att se över innehållet och komplettera med det som saknas! Myggmedel och solkräm har du säkert redan tänkt på, men glöm inte utomhusschampo och utomhustvål som löddrar i kallt söt- och saltvatten. 

Mygg- och fästingkit

Låt inte myggen förstöra de härliga sommarkvällarna - bunkra upp med spray, lotion, våtservetter eller roll-on! 
På altanen, vid sommarstugan eller i båten. Oavsett var du befinner dig - se till att vara rustad mot mygg och knott! Många av våra produkter skyddar även mot fästingbett. ALLA VÅRA PRODUKTER MOT MYGG OCH FÄSTINGAR.

Sol-kit

Solen är fantastisk i så många avseende men kan vara farlig i för stora mängder! Använd rätt faktor och se till att smörja både kropp och knopp! Den vanligaste orsaken till pigmentfläckar och i värsta fall hudcancer, är dålig användning av solskydd. Smörj in huden regelbundet, speciellt efter bad, svettningar och handdukstorkning. Den solskyddsfaktor du väljer är en riktlinje för hur länge du kan vistas i solen utan att bränna dig. Vi har ett brett sortiment med solkräm, solskyddsspray och mousse med SPF10, SPF30 och SPF50+.

 • Nyhet!
  Vegan
  Suntique I’m Safe For Sensitive 50 ml
  289 kr
 • Nyhet!
  Vegan
  Suntique I’m Derma Relief Sunstick 15 g
  289 kr
 • Nyhet!
  Vegan
  Suntique I'm Velvet Skinfit Cushion 12 g
  349 kr

Pollen-kit

Ta fighten mot pollen! Är du en av alla dem som har det besvärligt med pollen? Se till att förebygga och minska symtomen med rätt läkemedel och hjälpmedel - låt inte pollenallergin få förstöra din sommar!

 • För att behandla lindriga och tillfälliga allergireaktioner så finns det antihistamintabletter som ger snabb och effektiv verkan.
 • Nässpray med kortison är ett annat effektivt botemedel som hjälper mot svår nästäppa.
 • Mot röda och kliande ögon finns det ögondroppar med antihistamin.
 • Lider du av mycket besvär kan en kombination av flera läkemedel vara nödvändig för att lindra besvären. 

HÄR HITTAR DU ALL VÅR RECEPTFRIA MEDICIN MOT POLLENALLERGI.

Fot-kit

Var schysst mot dina fötter i sommar! I vårt sortiment hittar du receptfria produkter som både vårdar, reparerar och återfuktar dina kära fötter. Gå inte runt med svullna eller torra fötter! Har du ännu värre åkommor som nagelsvamp eller nageltrång så har vi självklart bot för det också! Vi har även effektiva produkter för både hand- och fotsvett och glöm inte att beställa desinfektionsmedel för rena och fräscha händer. Finns både i reseformat och för köksbänken!

Brun utan sol-kit

Med brun-utan-sol får du en bränna, både säkert och riskfritt, utan att behöva vistas i solen! Alla brun utan sol-produkter innehåller det verksamma medlet DHA som reagerar med proteinerna i det översta hudlagret, vilket ger upphov till en mörkare hudton. Se till att hitta rätt nyans för din hudtyp och tänk på att skrubba eller peela innan för bästa resultat!

 • 30%
  Eko
  Vegan
  COOLA Sunless Tan Dry Oil Mist 100 ml
  405,30 kr 579 kr
 • Vegan
  St.Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Mist 200 ml
  499 kr
 • Vegan
  Hello Sunday The Self Tan One 30 ml
  259 kr
 • Eko
  Vegan
  Estelle & Thild Self-Tan Bronzing Mousse 150 ml
  379 kr

Kärleks-kit

Glidmedel med doft av jordgubbar, massageolja med kryddig doft av lavendel eller kanske en kondom som är designad för gemensam orgasm. Vad behöver du för att kärleken ska blomstra i sommar?

Förkylnings-kit

Vägra förkylning i sommar! Bästa sättet att upprätthålla ett bra immunförsvar är att äta bra, sova ordentligt och träna regelbundet. Skulle förkylningen komma smygandes ändå så måste du vara rustad - vi har nässpray, näsgel, munhålegel och värktabletter. Förresten, glöm inte att tvätta händerna noga och ofta! 

Här hittar du fler produkter mot förkylning.