Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
EVY Solskyddsmousse SPF 10, 150 ml

EVY Solskyddsmousse SPF 10, 150 ml

Finns i lager
219 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Beskrivning

Ta hand om den känsliga huden när du vistas i solen, med EVY solskyddsmousse SPF10 som är en stor favorit när det kommer till solskydd.

EVY är en svensk produkt som är speciellt utvecklad för att ta hand om vår känsliga skandinaviska hud i solen, men den passar även bra för alla hudtyper. EVY ger ett högt skydd och går att använda under smink, i ansiktet och på kroppen.

UVA- och UVB-strålar.

EVY solskyddsmousse har ett effektivt skydd mot UVA- och UVB-strålar som håller upp till 6 timmar, med en hållbar formula som lägger sig i hela övre hudlagret. Detta gör att du kan bada, svettas eller handdukstorka dig utan att bli orolig över om solskyddet är kvar eller inte, för det är det. EVY är ett smart solskydd som bildar en skyddsbarriär som förstärker hudens eget försvar.

Vad gör EVY solskyddsmousse så fantastisk?

EVY solskyddsmousse är ett näringsberikat solskydd med C- och E-vitamin, silke och kollagen som motverkar och reparerar befintliga solskador på huden. Moussen återfuktar och skyddar huden från att bli uttorkad av solen, samtidigt som du får en snyggt solbrun färg.

Varför EVY?

EVY innehåller inga nanopartiklar, är parfymfri och hypoallergen. Den skyddande formulan rekommenderas dessutom av många hudläkare, även till personer som lider av soleksem, solallergi samt abinism. Vitiligoförbundet rekommenderar även EVY SPF10 som det mest solsäkra skyddet på marknaden.

Varumärke
EVY
EAN
5694230167005
Förpackningsstorlek
150 ml
Dosering & Användning

Användningsområde:

Du kan använda EVY solskyddsmousse i ansiktet och påkroppen, och det går även att använda solskyddet under smink.

Dosering:

Skaka flaskan ordentligt och vänd den upp och ner innan du trycker ut önskad mängd mousse. För en vuxen arm räcker en klick stor som en golfboll, men ta hellre lite mindre mousse åt gången och sedan mer om det behövs. Konsistensen är väldigt kompakt sågnid först moussen mellan händerna till en mera vätskeliknande kräm innan du smörjer in varje kroppsdel.

Vänta 5-10 minuter tills EVY torkat in ordentligt innan du t ex. badar eller klär pådig. Om du känner att moussen torkar in snabbare kan det betyda att du smörjt in dig för lite, ta dålite till. En flaska på150ml räcker till ca 10 stycken helkropps-smörjningar, men glöm inte att smörja in pånytt efter någon timme i den starka solen.

Varning! Tryckbehållare: Kan sprängas vid uppvärmning. Får inte utsättas för värme, heta ytor, gnistor, öppna lågor och andra antändningskällor. Rökning förbjuden. Får inte punkteras eller brännas, gäller även tömd behållare. Skyddas från solljus. Får inte utsättas för temperaturer över 50°C/122°F. Förvaras oåtkomligt för barn. 

Innehåll Ingredienser: Aqua. Propylene glycol. Ethylhexyl salicylate. Butane. Octocrylene. Butyl methoxydibenzoylmethane. Palmitic acid. Propane. Stearic acid. VP/Hexadecene copolymer. Isobutane. Polysorbate 20. PVP. Triethanolamine. Glycerin. Dimethicone. Disodium EDTA.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 129 kr