Meny
Mina recept Mina fullmakter, barn och djur Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Två perfekta solskyddsprodukter att alltid ha i väskan

Solskydd från La Roche-Posay

Två enkla regler hjälper dig att bygga vanan att aldrig hoppa över solskydd. Den första är tvåfingersregeln: en längd solskydd från handflatan till fingertoppen på vardera pekfingret och långfingret motsvarar ungefär rätt mängd solskyddsprodukt för ansiktet (inklusive nacken och halsen).  

Regel två är 30-regeln, som hjälper dig minnas hur hög solskyddsfaktor du behöver och när solskyddet ska appliceras: minst SPF 30 (helst SPF 50 eller högre) minst 30 minuter innan du ger dig ut i solen.  

Solskydd handlar inte bara  om att framhäva hudens naturliga lyster och motverka för tidigt åldrande – även om de hjälper även i de avseendena – utan om att inte utsätta sig för risken att skada huden i solen. Se till att alltid ha en solskyddsprodukt i väskan! 

*Undersökning av dermokosmetiska marknaden utförd av AplusA och annan partner mellan januari 2022 och april 2022 tillsammans med 480 dermatologer.

La Roche-Posay Anthelios UVmune

Om du lever ett aktivt liv är La Roche-Posay Anthelios UVMune Ultra Light Cream SPF50+ den perfekta solskyddsprodukten för gymväskan. När den väl har applicerats absorberas den omedelbart utan att lämna några vita märken, och märks över huvud taget inte på huden. Speciellt anpassad för den känsliga huden runt ögonen ger den ett mycket högt skydd mot både UVA- och UVB-strålar. Den är hypoallergen, svider inte i ögonen, fungerar bra under makeup och rinner inte när du svettas i yogasalen eller på spinning-passet. 

La Roche-Posay Anthelios Anti-Shine Mist SPF50+

Använd solskyddssprejen La Roche-Posay Anthelios Anti-Shine Mist SPF 50+ för att komplettera skyddet mot UV-strålar. Applicera den lätta misten direkt ovanpå din makeup. Sprejen fungerar lika bra på känslig hud som för den med fet hy eller hud med orenheter. Den kladdar inte och är lätt att använda på svåråtkomliga men särskilt utsatta områden likt nacke och öron.