Solskydd för ansiktet

Var noga med att inkludera ett solskydd för ansiktet i din hudvårdsrutin, och smörj in ansiktet varje dag på året innan du lämnar hemmet. Solens strålar är starka och skadliga för huden oavsett om det är vår, sommar, höst eller vinter.

Investera i ett solskydd med hög solskyddsfaktor som vårdar och skyddar huden i ansiktet. Vi har ett brett sortiment av solskydd som är anpassade för den känsliga huden i ansiktet och som ger ett långvarigt skydd.

Visa mer
Anthelios Ultra Cream SPF 50+, 50ml
130 kr (Rek.pris 185 kr)
ACO Sun Face Cream SPF 50+, 50 ml
Vegan
115 kr (Rek.pris 149 kr)
ACO Sun Lip Balm SPF 30
Vegan
34 kr (Rek.pris 39 kr)
ECO Cosmetics Läppbalsam SPF 30
Eko
49 kr (Rek.pris 75 kr)
ACO Sun Face Cream SPF 30 50 ml
Vegan
109 kr (Rek.pris 129 kr)
ACO Sun Soft Lips SPF 25
64 kr (Rek.pris 79 kr)
ACO Sun Face Cream SPF 20, 50 ml
Vegan
99 kr (Rek.pris 125 kr)
Just nu visas 40 av 102 produkter

Solskyddsfaktor i ansiktet

Skydda ansiktet från solens skadliga strålar, både för att undvika solrelaterade skador och för tidigt åldrande. I ansiktet är dessutom huden extra tunn och sårbar. Se till att använda ett solskydd för ansiktet med högt SPF och som skyddar mot både UVA- och UVB-strålning, den strålning som gör dig brun, men som också är orsaken till att du bränner dig och att din hud åldras i förtid.


Skillnad på solkräm för ansikte och kropp

Solskydd för ansiktet har en lättare konsistens än den för kroppen för att inte täppa till porerna. Ofta innehar solkrämerna för ansiktet även en återfuktande eller vårdande effekt. Välj mellan spray, olja eller kräm.

Använd ordentligt med solskyddsfaktor för att den ska uppnå sin fulla effekt. Pannan, kinderna och nästippen sticker ut och är därför extra utsatta för solens strålar, använd med fördel en starkare solskyddsfaktor på dessa områden.


Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto

Hej! 

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 20 %!

Fantastiska erbjudanden varje vecka!

Vänta...

Tack!

För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!