Brun utan sol

En brun-utan-sol är ett riskfritt och säkert sätt att få en solbränna, utan att behöva vistas i solen. Men en brun utan sol för kroppen och en brun utan sol för ansiktet blir du brun på någon timme och få en snygg solbrun färg som håller i sig länge. 

Alla brun utan sol-produkter innehåller det verksamma medlet DHA som reagerar med proteinerna i det översta hudlagret, vilket ger upphov till en mörkare hudton.

En brun utan sol är perfekt att använda inför speciella tillställningar när man vill ha lite färg eller för att se piggare och fräschare ut under vinterhalvåret.

Du kan välja mellan brun utan sol spray, brun utan sol mousse eller brun utan sol kräm eller gel. En BUS (brun-utan-sol) finns även i olika nyanser så att du hittar en ton som passar dig. Du kan få en lätt och ljus solbränna eller en lite mörkare bränna. 

Tänk på att inte använda brun utan sol när du solar då de inte skyddar mot solens UV-strålning. När du lapar sol ska du istället skydda dig med kläder eller solskyddsfaktor.

Förbered huden väl innan du använder en brun utan sol. Skrubba kroppen innan för att avlägsna döda hudceller och smörj in knän och armbågar extra noga för att undvika fläckar. Detta ger en jämnare och finare solbränna.

Visa mer
Just nu visas 40 av 87 produkter
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto