Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • Bioderma Sensibio H2O 500 ml
  • Bioderma Sensibio H2O 500 ml
  • Bioderma Sensibio H2O 500 ml
  • Bioderma Sensibio H2O 500 ml
  • Bioderma Sensibio H2O 500 ml

Bioderma Sensibio H2O 500 ml

Finns i lager
179 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Bioderma Sensibio H20 är ett rengöringsvatten speciellt utvecklad för känslig hud. Denna milda formula tar bort både ansikts- och ögonmakeup på ett skonsamt sätt. Med hjälp av en micellelösning avlägsnar den effektivt orenheter och smuts från huden samtidigt som den bevarar hudens naturliga balans.

Dess ingredienser hjälper till att minska rodnad och irritation, vilket gör produkten perfekt för känslig hud som behöver extra omsorg och skydd. Dessutom är Sensibio H20 oparfymerad för att undvika eventuell hudirritation. Med denna rengöringslösning kan du njuta av en ren och fräsch hud utan att riskera att störa hudens naturliga balans.

Produktfakta
Varumärke
EAN
3401345935571
Förpackningsstorlek
500 ml
Dosering & Användning
Fukta en bomullsrondell med Sensibio H2O. Rengör/ta bort makeup med lätta tag. Används till både ansikte och ögon. Ska inte sköljas av.
Innehåll
Water (Aqua), Peg-6 Caprylic/Capric Glycerides, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Mannitol, Xylitol, Rhamnose, Fructooligosaccharides, Propylene Glycol, Disodium Edta, Cetrimonium Bromide
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 135,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?