Lumene CC Color Correcting Cream SPF 20 Tan 30 ml
1/1
Lumene

Lumene CC Color Correcting Cream SPF 20 Tan 30 ml

Denna unika 6-in-1-produkt som utnyttjar den senaste teknologin är en lätt och ändå perfekt täckande foundation. Läs mer
169 kr
(rek.pris 179 kr)
Finns i lager 

Produktinformation

Beskrivning

Denna unika 6-in-1-produkt som utnyttjar den senaste teknologin är en lätt och ändå perfekt täckande foundation. Den appliceras jämnt och följsamt på huden, täcker och jämnar ut hudens ojämna ton och rodnad.

En creme med flera egenskaper är en praktisk lösning för konsumenter som värdesätter enkla, snabba och lättanvända produkter. Slutresultatet är en halvmatt och felfri hud som ser slät ut. Formulerad utan parabener.

Foundation - en lätt men vältäckande sammansättning som hjälper till att täcka rodnader och andra typer av ojämn hudton. Innehåller silikon som gör att den mjukt glider på huden, samtidigt som den hjälper till att täcka förstorade porer. Nyanserna är framtagna för att neutralisera färgen på röda hudpartier.

Concealer - hemligheten bakom täckning är makeupbasens sammansättning, vilket är en blandning av titandioxid samt mängden pigment.

Primer - silikonerna i produkten hjälper till att sudda ut synliga porer och fina linjer. Illuminator - uppljusande pigment, som ger en look full av lyster och agerar som en highlighter på huden Solskyddsfaktor 20, perfekt solskydd året om, och hjälper också till att arbeta lite förebyggande.

Hållbar - kombinationen utav att vara primer, foundation, concealer och att ge lyster samtidigt gör den till den ultimata produkten i din sminkneccesär!

Varumärke Lumene
Kategori Smink > Bas Ansikte > Ansiktskräm
EAN 6412600828245
Förpackningsstorlek 30 ml
Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto
Hej!
Signa upp dig på vårt nyhetsbrev - få rabattkod på 15%!
Fantastiska erbjudanden varje vecka!
Vänta...
Tack!
För att du vill ta del av vårt nyhetsbrev!