Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

SKINRx LAB

SKINRx LAB

Koreanska SKINRx LAB grundades 2015 efter flera år av research och forskning för att hitta rätt råvaror för att dels hjälpa redan skadad hud att läka, dels stärka den för att skydda mot ytterligare påfrestningar – något som resulterade i den unikt framtagna nyckelingrediensen MadeCera.

MadeCera är en unik ingrediens framtagen av SKINRx LAB, och är en sammansättning av Madecassoside som är en av de främsta och mest aktiva komponenterna i Centella Asiatica samt naturligt utvunnen och fermenterad Ceramide. Tillsammans verkar de anti-inflammatoriskt, läkande, lugnande och skyddande på huden samtidigt som de bygger upp det naturliga kollagenet, återfuktar, stärker hudbarriären och verkar för att fördröja hudens åldrande. Samtliga av SKINRx LAB produkter innehåller MadeCera.

SKINRx LAB flaggskeppsprodukt är deras MadeCera Cream, vilken har varit en storsäljare sedan den lanserades 2015 och har fått ta emot flera utmärkelser i sitt hemland. Det är en multifunktionell kräm som verkar på en mängd vanliga hudåkommor som torrhet, blemmor, fina linjer, försämrad elasticitet, förstorade porer, trött och glåmig hud, acne och rodnad. Kliniska tester har utöver detta visat resultat för en stärkt hudbarriär och djupt återfuktande egenskaper.

SKINRx LAB tillhandahåller två olika produktlinjer; Re-Turn vars produkter stärker, återfuktar och ger näring till trött och torr hud och Re-Born som är utvecklad speciellt för att motverka hudrodnad och blemmor. För att skilja produktlinjerna åt är förpackningarna för Re-Turn rosa som enligt färgpsykologi symboliserar välbefinnande och Re-Born förpackat i grönt som står för läkande

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
30 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
akne
ansiktskräm
ansiktsmask
ansiktsrengöring
ansiktsvatten
hudkräm & body lotion
k-beauty
läppbalsam
serum
solskydd för ansiktet
akne 4
ansiktskräm 7
ansiktsmask 7
ansiktsrengöring 2
ansiktsvatten 3
hudkräm & body lotion 1
k-beauty 30
läppbalsam 5
serum 3
solskydd för ansiktet 2
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
akne & finnar
alla hudtyper
akne & finnar 4
alla hudtyper 30
Visa alla
Visa färre
Just nu visas 28 av 30 produkter