Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
RFSU Graviditetstest testa tidigt 1 st
20%

RFSU Graviditetstest testa tidigt 1 st

Finns i lager
55 kr
44 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Det här är en CE-medicintekniskt produkt.
Beskrivning

Med RFSU Graviditetstest kan du själv snabbt och enkelt ta reda på om du är gravid. Du kan göra testet redan 10 till 15 dagar efter befruktning, dvs fyra dagar innan förväntad mens. Säkrast är att mäta morgonurin.

Om RFSU graviditetstest visar ett svagt positivt resultat rekommenderas att testa igen efter ett par dagar.

Varumärke
EAN
7310572100019
Dosering & Användning

Såhär gör du testet
Du kan testa när som helst under dygnet från och med den dag som du förväntar din menstruation, men säkrast är att mäta morgonurinen, dåhCG-koncentrationen är som högst.

1. Samla urin i en ren och torr behållare. Ett par centimeter från botten räcker. 2. Låt den förseglade förpackningen med teststickan och urinprov nårumstemperatur (18-30 grader, tar endast ett par minuter).
3. Ha en klocka i beredskap.
4. Öppna förpackningen längs markeringen och använd teststickan snarast möjligt.
5. Håll i den färgade delen av stickan. Doppa den andra delen med nedåtriktade pilar i urinen. Doppa inte djupare än till max-linjen. Ta upp stickan efter 5 sekunder och lägg den plant påen ren och torr yta.
6. Vänta i 5 minuter och låt stickan ligga helt still. Ett eller tvåfärgband visas mot ljus bakgrund i fältet bredvid den färgade delen. Läs inte av några resultat efter 30 minuter. Överskrid inte markerad max-linje

Såhär läser du av resultatet
Positivt resultat –du är gravid: Om tvåfärgade linjer visas såär du gravid. Även om den ena linjen är svag betyder det att du är gravid. Om du är osäker är det bra att testa pånytt efter 2 dagar, helst med den första morgonurinen. Om du är gravid, kontakta läkare, barnmorska eller gynekolog för rådgivning.

Negativt resultat –du är inte gravid: Om endast en färgad linje visas såär du inte gravid. Om du ändåinte får din menstruation, gör ett nytt test efter 2 dagar, helst med den första morgonurinen. Får du samma resultat och inte fått din menstruation kontakta läkare, barnmorska eller gynekolog.

Ogiltigt resultat: Om ingen linje visas, gör ett nytt test och följ noga användaranvisningen. Det kan bero påatt du inte har utfört testet pårätt sätt. Om problemet kvarstår kontakta RFSU.

Kampanj slutar 2023-02-19 11:59
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 44 kr