Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Hur väljer du rätt hudvård för just din hudtyp? Lumene guidar dig!

Hur väljer du rätt hudvård för just din hudtyp? Lumene guidar dig igenom alla deras hudvårdsserier och hjälper dig att hitta rätt! 

För första tecken på åldrande eller en mogen hud 🌷

Lumene Nordic Bloom

Hudvårdsserien Nordic Bloom passar en hud med första tecken på åldrande och hjälper till att reducera synligheten av fina linjer och rynkor samt förbättrar hudens ton och struktur.

Produkterna innehåller en stimulerande kombination av Lumene’s innovativa naturliga växtbaserade pre-retinolförening av nordiska bär. Den har liknande fördelar som retinol: den milda pre-retinolföreningen bidrar till att göra linjer och rynkor i huden mindre synliga, jämnar ut hudtonen och gör huden slätare. Därtill är serien berikad med vår vitaliserande blandning av nordisk mjölkört och nordisk lingonfröolja som hjälper till att göra avancerade ålderstecken mindre synliga.

 • Vegan
  Lumene Lumo Nordic Bloom Anti-wrinkle & Firm Moisturizing V-Shape Serum 30 ml
  219 kr
 • Vegan
  Lumene Lumo Nordic Bloom Anti-wrinkle & Firm Day Moisturizer 50 ml
  229 kr
 • Vegan
  Lumene Lumo Nordic Bloom Anti-wrinkle & Firm Night Moisturizer 50 ml
  209 kr

För en hud som är i behov av fukt 💧

Lumene Nordic Hydra

Hudvårdsserien Nordic Hydra ger en uppfriskande och intensiv återfuktning i upp till 24 timmar. Den återställer fuktbalansen och ger en mjuk, fyllig och hälsosam hud. 

Passar alla hudtyper och åldrar, särskilt uttorkad hud som är behov av fukt, för ett jämnt och friskt resultat. Olika texturer och formuleringar säkerställer att man hittar sin perfekta återfuktande match oavsett hudtyp. Produkterna innehåller ekologisk nordisk björksav, hyaluronsyra och arktiskt källvatten.

För en hud som är i behov av lyster ✨

Lumene Nordic C

Hudvårdsserien Nordic C är en lystergivande och återfuktande serie. Den skyddar mot fria radikaler och tillför energi till huden som gör att den ser frisk och strålade ut.  Huden blir klarare, får ny energi och den naturliga glöden kommer fram.

Produkterna är berikade med det unika Nordic-C Complex, som innehåller C vitaminrikt hjortron, inkapslat C vitamin och arktiskt källvatten som förbättrar hudens naturliga lyster och jämnar ut hudtonen. För en synbart, naturlig och hälsosam utstrålning.

Passar alla hudtyper och åldrar, särskilt en trött, glåmig och matt hud som är behov av naturlig och hälsosam lyster.

 • Vegan
  Lumene Nordic Clear Balancing Daily Serum 30 ml
  319 kr
 • Vegan
  Lumene Nordic Clear Balancing Light Moisturizer 50 ml
  229 kr
 • Vegan
  Lumene Nordic Clear Balancing Clay-to-Foam Cleanser 125 ml
  145 kr