Presentförpackningar

På MEDS hittar du alltid uppskattade produkter i perfekta presentförpackningar. Dofter, krämer, nagellack, oljor och ansiktskurer. Vi har något för alla - till riktigt bra priser och med snabb leverans dessutom!

Vi har även flera innovativa och mycket populära julkalendrar som passar perfekt som julgåva till din partner, släkting eller kompis. Vad sägs om en julkalender med en ny tesort från PUKKA bakom varje lucka? Perfekt att dela med någon du gillar och avnjuta varje decembermorgon fram till julafton. 

Essies adventskalender är fullproppad med 24 små gåvor, bland annat en hemmamanikyr för julfina naglar. 

Visa mer
-25% Essie Advents kalender 2019
674 kr (Ord.pris 899 kr)

Julkalender med te från PUKKA bakom varje lucka!

Den perfekta adventskalendern för alla teälskare hittar du här. Starta varje decembermorgon fram till julafton med en ny tesort från PUKKA. Julkalendern innehåller 24 ekologiska tepåsar, med bland annat örtte, fruktte och grönt te. En mycket uppskattad gåva som är fin och stämningsfull att hänga på väggen.


Perfekt julklapp till honom för 149 kr!

Hydra Energetic Xmas 2019 innehåller två återfuktande och energigivande produkter som är speciellt utvecklad för manlig hud. Ansiktscremen återfuktar huden i 24 timmar och bekämpar trött och stressad hud. Ansiktsrengöringen stärker hudens motståndskraft och rengör på djupet. Passar alla hudtyper och är en perfekt julklapp till honom!


Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto