Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Årets presentaskar och kalendrar

Utforska den perfekta gåvan för alla tillfällen! Här har vi samlat gåvoset, presentaskar och förtrollande adventskalendrar. Oavsett om du letar efter den ultimata gåvan till någon speciell eller vill unna dig själv något extra under julmånaden, inspirerar vi dig med en noggrant utvald lista av fantastiska alternativ. Låt oss hjälpa dig att sprida glädje och skämma bort dig själv och dina nära och kära i julens anda!

För skönhetsälskaren

För den som älskar skönhet är det inget som slår känslan av att få öppna en presentask eller kalender fylld med lyxiga produkter. Här har vi samlat otroliga kalendrar och presentförpackningar där du eller någon du tycker om får njuta av en lyxig skönhetsupplevelse som tar hand om din hud och ditt välbefinnande.

För kroppsvårdsentusiasten

Kroppsvård handlar om att skapa en ritual av self-care och välbefinnande. Det handlar om att vårda både kropp och själ med noggrant utvalda produkter som ger näring, fukt, och en känsla av avkoppling. Här har vi samlat presentaskar och kalendrar med fantastiska produkter för att skapa en lyxig och avkopplande kroppsvårdsupplevelse från topp till tå!

Kroppsvård

För sminkfantasten

Smink är konsten att uttrycka sig själv och framhäva sin skönhet. Det handlar om att leka med färger, strukturer och kreativitet. Här har vi samlat presentaskar med en fantastisk samling av sminkprodukter för att skapa en spännande och kreativ sminkupplevelse som får ditt ansikte att stråla!

För de minsta

Att få ge små presenter till de allra minsta är alltid en glädjande upplevelse. Här har vi samlat presentaskar som är fyllda med omsorgsfullt utvalda barnprodukter som sprider glädje till både de minsta och föräldrar!

För smaklökarna

Snacks, smak och dryck är en njutning som förgyller våra liv. Här har vi samlat en samling av presentaskar och kalendrar med noggrant utvalda produkter som tar dig genom en smakfest - för en smakrik och njutbar upplevelse!

Snacks & Dryck

För extra njutning

En kärleksfull överraskning för extra njutning! Här har vi samlat kit och kalendrar som kommer att göra december till en månad fylld av spänning och förtjusande ögonblick, perfekt för dig som vill krydda till tillvaron och uppleva extra njutning!

Till din pälskling

Att skämma bort sin pälskling är en glädje som många husdjursägare känner igen. Deras lojalitet och kärlek förtjänar att firas, och vad bättre sätt att göra det än med tankefulla gåvor?