Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Poo Pourri  Royal Flush 59 ml

Poo Pourri Royal Flush 59 ml

Slut i lager
119 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Beskrivning
”Spraya i skålen innan du gör behovet, och ingen annan kommer någonsin att få veta!” POO~POURRI Before-You-Go är en toalettspray vars formula skapar en skyddade film av eteriska oljor på vattenytan. Denna barriär är utformad för att hålla oönskade toalettodörer infångade och hindra dessa från att komma i kontakt med luften innan de ens börjar att stinka. Detta gör det säkert att både andas och spola efter ditt besök! Med en POO~POURRI i väskan, så är vad du gör på toaletten bara din ensak. Resultatet ger dig en uppfriskande doft värdig en kunglighet av eukalyptus och pepparmynta av naturliga eteriska oljor. VARNING: Kan orsaka en allergisk hudreaktion. Orsakar lindrig hudirritation. Tvätta händerna noggrant efter användning. OM PÅ HUDEN: Tvätta med mycket tvål och vatten. Vid hudirritation eller utslag: Sök medicinsk rådgivning/sjukvård. Förvara utom räckhåll för barn. Aldrig djurtestat.
Varumärke
EAN
848858017333
Förpackningsstorlek
59 ml
Dosering & Användning No 1 – SPRAYA Det är lätt som en plätt. När du sprayar ner i toalettstolen innan du gör-din-grej, så skapar Poo~Pourri’s blandning av naturliga eteriska oljor en film på ytan av vattnet. No 2 – Lätta på trycket Den skyddande barriären fångar odörerna under ytan, innan de ens börjar spridas. Allt du kommer att känna doften av är en uppfriskande bukett av naturliga eteriska oljor. Spola, yep!
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 119 kr