Meny
Mina recept Mina fullmakter, barn och djur Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Filter
118 artiklar
Sortera efter: Mest sålda
Sortera efter: Mest sålda
Sortera efter: Nyheter
Sortera efter: Namn, stigande
Sortera efter: Namn, fallande
Sortera efter: Pris, stigande
Sortera efter: Pris, fallande
Sortera
118 artiklar
Filter
Sortera efter: Mest sålda
Sortera efter: Mest sålda
Sortera efter: Nyheter
Sortera efter: Namn, stigande
Sortera efter: Namn, fallande
Sortera efter: Pris, stigande
Sortera efter: Pris, fallande
Kategorier
Beredningsform
Paketering

Produkter från Oral-B anpassade för barn

Oral-B Stages Power Kids eltandborstar är dekorerade med karaktärer som Star Wars och Frost för att göra borstningen roligare för barnen. Den bevisat överlägsna rengöringen jämfört med en vanlig manuell tandborste och de extra mjuka borsthuvudena är särskilt utformade för barn och kommer att hjälpa barnen att skapa livslånga hälsosamma tandvårdsvanor.

Samtidigt som barnens leenden fortsätter att växa och utvecklas så finns det ingen period som är bättre för att börja med hälsosamma tandvårdsvanor. Oral-B flourtandkräm till barn har skapats för växande leenden och för att göra tandvårdsrutinen till något roligt. De ger effektivt skydd mot hål och stärker emaljen.

Den kostnadsfria Disney Magical Timer-appen från Oral-B får barnen att borsta tänderna längre. När barnen borstar får de nya figurer och klistermärken som en rolig belöning. Den finns tillgänglig utan kostnad i iOS App Store och Google Play Store.

Kan man använda eltandborste till barn?

Använd inte eltandborste till barn under 3 år! Innan dess ska en manuell tandborste användas.

Oral-B Pro 2900 2-pack!

Ta hand om dina tänder och ditt tandkött med en eltandborste från Oral-B Pro 2900 Duo 2-pack!

När det kommer till sin munhälsa är valet av tandborste viktigt. Med en laddningsbar eltandborste från Oral-B Pro 2900 Duo så omfamnar och anpassar sig borsthuvudet efter varje tand för en nära rengöring. Det funktionella CrossAction-huvudet roterar, vinklas och pulserar för att rengöra tanden från alla håll.

Oral-B Pro 2900 Duo har två lägen:

Den har en tandköttshälsa och en daglig rengöring för en ren känsla i munnen, varje dag.

Det är viktigt att inte borsta för hårt det kan var skadligt för tänder och tandkött. Därför har Oral-B Pro 2900 en trycksensor som säger till om du trycker för hårt och som automatiskt sänker hastigheten för att uppmärksamma att tandborsten har lågt batteri.

Med en tydlig timer säger eltandborsten till när du har borstat tänderna i de rekommenderade 2 minuterna och ett fulladdat batteri håller upp till 14 dagars användning, med borstning 2 gånger om dagen.

Oral-B Pro 2900 Duo 2-pack levereras med två stycken tandborsthandtag, en gemensam laddstation samt två borsthuvuden.