Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Hylo-Gel ögondroppar 300 doser 10 ml

Hylo-Gel ögondroppar 300 doser 10 ml

Finns i lager
159 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är en CE-medicintekniskt produkt.
Beskrivning

Självtorkande ögon kan vara irriterande och obekväma, men med Hylo-Gel ögondroppar behöver du inte längre uppleva detta obehag. Denna ögonbehandling är särskilt utformad för att ge långvarig lindring vid ihållande torrhet och kan vara till hjälp även efter kirurgiska ingrepp.

Kan vem som helst använda Hylo-Gel ögondroppar?

Hylo-Gel ögondroppar är berikade med en hög koncentration av hyaluronsyra, vilket gör dem exceptionellt effektiva när det gäller att binda fukt. Genom att kunna behålla upp till 1000 gånger sin egen vikt i fukt ger dessa ögondroppar en intensiv och terapeutisk återfuktning till dina ögon utan att orsaka dimsyn. Detta gör dem särskilt användbara för personer som regelbundet upplever torrhet i ögonen.

För dem som bär kontaktlinser är Hylo-Gel ögondroppar också ett utmärkt val. De erbjuder en skonsam lindring utan att påverka synskärpan, vilket gör dem idealiska för daglig användning.

Viktigt att tänka på:

Viktigt att notera är att efter att förpackningen har öppnats har produkten en hållbarhet på 6 månader fram till sista förbrukningsdagen. Detta säkerställer att du alltid använder ögondropparna inom den rekommenderade tidsramen för optimal effekt och säkerhet.

Produktfakta
Varumärke
EAN
7350023250078
Förpackningsstorlek
10 ml
Dosering & Användning

Dosering:

Har du ihållande torra ögon eller genomgått ett kirurgiskt ingrepp rekommenderas det att ta 1 droppen, 3-4 gånger dagligen.

Då Hylo-Gel ögondroppar är skonsam mot ögonen är behandlingstiden obegränsad.

Innehåll
1 ml HYLO-GEL ® lösning innehåller 2 mg hyaluronsyra, natriumsalter, citratbuffer, sorbitol och vatten.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 159 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?