Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Upgrit lanserar nyheter!

Upgrit har en gedigen bakgrund inom kost, hälsa, träning och funktionsmedicin. De har vigt sina liv åt deras egen och andras hälsa och vill vara din guide till optimal hälsa, så att du känner dig starkare, piggare och får ut mer av livet. Nu har Upgrit lanserat sex spännande nyheter som vi kikar närmre på nedan!

Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Se hela sortimentet här.

Svampmix

Upgrits Ekologiska Svampmix är noga framtagen. Produkten innehåller fem olika ekologiska svampar plus Astragalusrot.  Shiitakesvampen är känd för att stödja immunsystemet och kan bidra till att reglera kolesterolnivåer. Maitakesvampen är kopplad till immunförstärkning och kan ha positiva effekter på blodsockernivåer. Chagasvampen är rik på antioxidanter och anses stödja immunsystemet. Den har också kopplats till potentiella antiinflammatoriska egenskaper. Reishisvampen är känd för sina adaptogena egenskaper, vilket kan hjälpa kroppen att anpassa sig till stress. Den sägs också stödja immunsystemet och ha lugnande effekter. Lion's Mane-svampen är associerad med förbättrad kognitiv funktion och kan stödja nervsystemet. Astragalusroten används traditionellt inom kinesisk medicin och sägs stärka immunsystemet, öka energinivåerna och främja hjärt-kärlhälsan.

 • En mix av fem potenta ekologiska svampar
 • Stödjer de kognitiva systemet 
 • Kan bidra till ökad energi och välbefinnande

Metylerad B-komplex

B-vitaminer utgör en mångsidig grupp vitaminer, var och en med unika funtkioner som är avgörande för kroppens välbefinnande. B-vitaminer finns i olika livsmedel, såsom kött, fisk, mejeriprodukter, ägg, nötter och fullkornsprodukter. Mångsidig kost är nyckeln för att tillgodose kroppens behov av dessa vitaminer. Perioder av stress är en faktor som ökar behovet av B-vitaminer så även en ensidig kosthållning. Det är därför nödvändigt att vara medveten om och vid behov komplettera kosten med B-vitaminer, särskilt under stressiga perioder. En balanserad och näringsrik kost är grundläggande för att tillgodose kroppens behov av dessa viktiga vitaminer. Att vara medveten om de potentiella bristerna och göra anpassningar i kosten eller använda kosttillskott kan vara avgörande för att säkerställa optimal hälsa och välbefinnande.

 • Metylerad B-komplex
 • Lättupptaglig form
 • Stödjer en rad funktioner i kroppen
 • Sammansatt för att ge stöd åt en stressad kropp

Nattokinase

Nattokinase är ett enzym som extraheras från traditionell japansk matkultur, specifikt från fermenterade sojabönor kallade natto. Det är känt för sina hälsofördelar och används ofta tillskott. Nattokinase har visat sig främja sund blodcirkulation genom att bryta ned fibrin, ett protein som bidrar till bildning av blodproppar. Genom att förbättra blodflödet kan det stödja hjärt- och kärlhälsan, relaterade sjukdomar och hjälpa till att förebygga problem för personer som lider av koagulationsrubbningar. Studier har också visar att nattokinase kan ha milda antiinflammatoriska egenskaper. 

 • Stödjer hjärt och kärlsystemet

NAD Komplex

Upgrits NAD Komplex är noga framtaget. Upgrit har skapat en exceptionell sammansättning för att främja skyddet av kroppens celler. NAD-Komplex är ett näringstillskott som riktar sig mot energiproduktionen i mitokondrierna, cellernas kraftverk. NAD+, en naturlig substans i kroppens celler, spelar en central roll i oxidations- och reparationsprocesserna. Nikotinamidribosid agerar som en föregångare till NAD+ och omvandlas till denna aktiva form i kroppen. . Upgrits NAD Komplex integrerar den renaste formen av Nikotinamidribosidklorid tillsammans med den biotillgängliga transresveratrol, vilket effektivt samverkar med nicotinamide ribosidklorid och taurin för att uppnå optimala resultat. Taurin, den mest förekommande aminosyran i hjärtat, har på senare tid fått ökad uppmärksamhet från forskare som alltmer förstår dess avgörande roll för ett väl fungerande hjärt- och kärlsystem. Upgrits unika formula i NAD Komplex strävar efter att leverera högsta möjliga effektivitet genom att kombinera noggrant utvalda ingredienser som arbetar i harmoni för att stödja energiproduktionen och cellskyddet. Vi betonar vikten av att kosttillskott inte ersätter en varierad kost och en hälsosam livsstil för att främja ökat välbefinnande.

 • Unik blandning av tre ingredienser som alla visat på goda resultat i anti-aging studier
 • Triggar NAD+ nivåerna i cellerna

Liposomal Klorofyl

Klorofyll, den vitala gröna substansen som naturligt produceras av växter och alger, är avgörande för deras gröna färg och väsentlig för fotosyntesen. Upgrits liposomala klorofyll säkerställer optimal absorption, vilket möjliggör maximalt utnyttjande av detta naturliga elixir. Genom liposomal inkapslingsteknik omges de mikroskopiska ämnena av fettpartiklar bestående av fosfolipider från lecitin, vilket främjar ämnets effektiva leverans till celler och vävnader. Upgrits liposomala klorofyll överträffar vanligt flytande klorofyll genom att vara både effektivare och mer koncentrerad.  Upgrits liposomala flytande klorofylldroppar erbjuder en naturlig metod för att rena kroppen och främja övergripande hälsa.

 • Naturlig detox
 • Binder och rensar ut tungmetaller 
 • Rensar och stödjer tarmarna

Shilajit Resin 50g

Utforska naturens kraft med Upgrits Altai Shilajit Resin. Upptäck de urgamla underverken med Altai Shilajit Resin, skapad genom århundraden. En lång process av nedbrytning av organiska växtdelar i bergsmassivet Altai i Centralasien. Altai Shilajit Resin från Upgrit, innehåller fulvosyra och över 80 mineraler, och är känt för sin förmåga att stödja immunsystemet och främja övergripande välbefinnande. Fulvosyra är känt för sina antiinflammatoriska och antioxidativa egenskaper, medan mineralerna hjälper till att stödja kroppen och dess fysiologiska funktioner. Många upplever den energigivande kraften i Shilajit i form av bättre energiproduktion, kognitiv förbättring, mental klarhet och ökad vitalitet.

 • 100% naturlig med över 80 mineraler 
 • Ökad energi och vitalitet