Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Mjukgörande nyheter från Ida Warg Beauty!

Ida Warg Beauty släpper hela TRE nya body lotions. Här är allt du behöver veta för att kunna välja vilken som passar dig bäst i vår.

IDA WARG Beauty står för moderna skönhetsprodukter och välbefinnande. Alla produkter är 100% veganska, cruelty-free och tillverkade i Skandinavien. Varumärket innehåller brun-utan-solprodukter, hårvård med näringsrika ingredienser och vårdande kroppsvård speciellt anpassade efter dina olika behov. Produkterna är framtagna för att du ska få en unik upplevelse vid användning, detta av den härliga formulan och de underbara dofterna! De kommer garanterat att ge dig en lyxig, kvalitativ spa-känsla hemifrån.

Ida Warg Vitalizing Body Lotion 400 ml

Här har vi en mjukgörande body lotion med hudbarriär-reparerande solrosolja, kolloidalt havre och kråkbärsextrakt. 

Solrosolja är rik på näringsämnen och antioxidanter och verkar effektivt mot inflammationer, eksem och annan irritation på huden. Solrosolja innehåller också höga halter av Vitamin E vilket hjälper till att stärka hudens barriär och kan motverka tidigt åldrande i huden.

Kolloidalt havre hjälper till att återfukta och släta ut huden samtidigt som den lugnar klåda och eksem. Kråkbärsextrakt är rikt på vitamin C och ger lyster åt en trött, torr och glåmig hy. Perfekt efter vintern, eller hur? 

Vitalizing Body Lotion är parfymerad med noter av ananas och persika i kombination med mandel och vanilj.

 

Ida Warg Hydrating Body Lotion 400 ml

Här har vi en återfuktande body lotion som är berikad med den omåttligt populära Hyaluronsyran och DayMoist CLR.

Hyaluronsyra hjälper till att främja cellförnyelsen, ger en slätare hy, hjälper till att behålla fukt i och på huden, och gör huden mer motståndskraftig mot fria radikaler.

DayMoist CLR  är ett komplex av växtbaserade och aktiva ingredienser som omedelbart ökar koncentrationen av de naturliga fuktgivande faktorerna i de övre skikten av huden, vilket resulterar i omedelbara och långvariga fuktgivande effekter.

Hydrating Body Lotion är parfymerad med uppfriskande och energigivande noter av Aloe Vera, grönt äpple och persika.

 

Ida Warg Intense Nutrition Body Lotion 400 ml

Det här är en mjukgörande och lugnande body lotion med linneaextrakt, E-vitamin och glycerin. 

Linneablommor har nog alla i Sverige sett, men visste du att den används för att behandla olika hudproblem? Linneaextrakt används ofta i hudvård för att stärka, lugna och återfukta huden.

E-vitamin är en antioxidant som bekämpar fria radikaler som till exempel luftföroreningar. E-vitamin har även fuktande, helande och antiinflammatoriska egenskaper.

Glycerin hjälper huden att dra åt sig fukt och bevara fukten kvar i huden. Glycerin efterliknar hudens naturliga fuktgivande faktor, och det innebär att den passar alla hudtyper och alla åldrar. 

Intense Nutrition body lotion är parfymerad med en varm, säker och omslutande doft med noter av vanilj, kokos & jasmin.

ÄNNU fler nyheter?!

Som om det inte vore nog lanseras även Intense Nutrition Multibalm - en mjukgörande, vårdande, lugnande och lätt-applicerad balm, som är speciellt framtagen att ge näring åt en torr och sprucken hud. Till exempel läppar, nagelband och andra torra partier. Det är en liten behändig tub som är lätt att ta med sig i handväskan. Intense Nutrition är en serie för dig med mycket torr hud som vill ha en rik återfuktning.


Intense Nutrition Dry Body Oil är en snabbabsorberande kroppsolja som förser huden med omedelbar fukt för ett silkeslent resultat. Den näringsgivande torroljan är berikad med ett extrakt från linneablomman och squalane för en fuktgivande och lugnande effekt på extra torr hud. Dry Body Oil är även berikad med naturliga oljor från solros, mandel, ängskrasse, havre och raps för intensiv återfuktning och näring! Den lätta formulan går snabbt in i huden och lämnar den slät och mjuk utan att kännas fet!

 

Shoppa Ida Warg Beauty!
 • Vegan
  IDA WARG Ultra-Hydration Snow Mushroom Serum 30 ml
  339 kr
 • Vegan
  IDA WARG Radiant Glow Overnight Skin Perfecting Elixir 30 ml
  339 kr
 • Vegan
  IDA WARG Soothing Rich Caviar Lime Transforming 30 ml
  339 kr
 • Vegan
  IDA WARG Multi-Algae Complex Night Mask 75 ml
  339 kr
 • Vegan
  IDA WARG Luxurious Flower Scented Candle 140 g
  189 kr