Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

GLYC -ta vara på kraften av kosttillskott

Det är ingen hemlighet att god kost är avgörande för vårt välbefinnande men många av oss får inte i sig de näringsämnen vi behöver från vår kost. Därför kan kosttillskott vara till stor hjälp. Varumärket GLYC inspireras av den rena kraften hos naturen. Genom effektiva och noga utvalda ämnen skapar de förutsättningar för ett aktivt och hållbart liv. Alla produkter i GLYC-serien är specifikt utvecklad för dina olika behov, självklart med premiumkvalité och med en unik kombination av ingredienser, som är ett fint komplement till den dagliga kosthållning.

Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Två nyheter i GLYC-familjen

GLYC Positive Sleep - för en vilsam sömn Måne

GLYC Positive Sleep är ett naturligt alternativ för en god natt sömn. En god sömnkvalitet skapar föutsättningar för fysiskt och emotionellt välbefinnande. I GLYC Positive Sleep används naturens aktiva substanser såsom vallmo, citronmeliss och saffran och magnesium för en avslappnad, vilsam och hälsosam sömn. En tablett 1-2 timmar innan sänggående räcker.

GLYC Positive Mood - för en balanserad vardag Ljusblått hjärta

GLYC Positive Mood bevarar känslomässig balans och positiv sinnesstämning och förmågan att anpassa sig till stress. Hormoner och stress, tillsammans med ytliga faktorer spelar en viktig roll för emotionell och fysisk välbefinnande. Positive Mood är baserad på saffran (patenterat saffransextrakt Saffr´Activ®) som kan bidra till en positiv sinnesstämning, känslomässig balans och avslappning. Schisandra bidrar till förmågan att anpassa sig till stress och vitamin B6 bidrar till att reglera hormonell aktivitet. Magnesium och vitamin B3 (niacin) bidrar till att minska trötthet och utmattning och stödjer normal psykologisk funktion. 

Välmående hälsa hela livet

I GLYCs sortiment hittar du även följande produkter för välmående hälsa hela livet - alla med ingredienser inspirerat av naturen. 

GLYC Original

GLYC Original är speciellt framtaget som grund till dig som känner av din kropp och särskilt anpassad för kvinnor och män 55+ som vill bibehålla en rörlig och aktiv vardag.

GLYC Complex

GLYC Complex är ett komplett kosttillskott med en unik mix av ingredienser, lätta för kroppen att ta upp. Rekommenderas till dig som har en aktiv och hälsofrämjande livsstil och vill bevara styrka och rörlighet i kroppen.

GLYC Active

GLYC Active är ett kosttillskott för dig som tränar ofta och utsätter kroppen för hård press. I samband med träning är det vanligt att vi upplever värk i kroppen, det kan givetvis hända både otränade och vältränade.