Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Nutrilett

Nutrilett erbjuder ett enkelt och smidigt sätt att hålla koll på vikten. Oavsett om du vill gå ner i vikt eller behålla den vikt du har så finns Nutrilett med produkter och hjälpmedel. Här på MEDS hittar du ett urval av soppa, bars och måltidsersättning från Nutrilett.

Gå ner i vikt med Nutrilett

Nutrilett är ett av Nordens ledande varumärken inom viktminskning och måltidsersättning. Över 20 kliniska studier visar att metoderna verkligen fungerar och att deras produkter både är hälsosamma och bidrar till god viktkontroll. Deras produkter har idag hjälpt flera tusen personer att gå ner i vikt och bibehålla en hälsosam vikt.

För den som vill börja gå ner i vikt har Nutrilett flera olika startpaket. Deras soppor, shakes och bars innehåller är mycket uppskattade för sin goda smak och sitt låga kaloriinnehåll. Det gör det enkelt att hålla koll på hur mycket du stoppar i dig varje dag och det blir enklare att reglera ditt kaloriintag.

Så funkar viktminskning med Nutrilett

Om du vill gå ner i vikt bör du starta med ett startpaket från Nutrilett. Du går då på en diet med mycket lågt kaloriinnehåll, en så kallad VLCD. Dieten varar i 1-3 veckor och består av 5-6 måltider per dag med bars, shakes, smoothies och soppor. Målen innehåller alla de nödvändiga vitaminer och mineraler som kroppen behöver och all näring som behövs för att vara pigg och frisk.

När du sedan minskat i vikt börjar du fasa in vanlig mat igen. Du kompletterar fortfarande med produkter och mål från Nutrilett för att behålla ett lågt kaloriintag. Allt eftersom du kommer in i dina nya, hälsosamma matvanor minskar du på måltiderna från Nutrilett. Målet är att du ska kunna hålla en hälsosam vikt resten av livet och må bra i längden!

Behåll vikten med Nutrilett

Nutrilett erbjuder också smidig måltidsersättning för dig som vill behålla vikten men ändå ha ett nyttigt mellanmål. Deras bars kommer i flera härliga smaker och ger en lagom mättande känsla. Testa gärna också deras färdiga smoothies när du känner att magen kurrar!

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
0 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre