Meny
Mina recept Mina fullmakter, barn och djur Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

NORDBO lanserar Nutriskin - aktiv hudvård inifrån


NORDBO Nutriskin är en serie avancerade kosttillskott för huden. Shape, Glow och Clean innehåller aktiva ingredienser med kliniskt dokumenterad effekt på hudens elasticitet, lyster och renhet. Join the skincare revolution!

Varje hud har en egen historia att berätta. Den skvallrar om våra liv genom allt från skrattrynkor och pigmentfläckar till bristningar, ärr och tatueringar.  Huden har inga hemligheter, den visar upp vår nakna sanning och den gör det med stolthet — så bär den med stolthet. Låt din hud vara din powersuit.  

Nutriskin är NORDBOs senaste innovation. Serien består av tre kraftfulla produkter - glow, shape och clean - som alla utvecklats med ett enda syfte: att hjälpa dig framtidssäkra ditt största organ. Produkterna innehåller komplex av växtbaserade ingredienser med kliniskt dokumenterad effekt. De är tillverkade i Sverige och veganskt certifierade av Djurens Rätt.

Nutriskin är starten på vår hudvårdsrevolution — där allt börjar på insidan. 

GLOW

Piggar upp trött hy med ökad lyster ✨


Berikad med Sepitone, MSM, Acerolife®, nyponextrakt 4:1, och gurkmeja.

Sepitone är ett fermenterat blåbärsextrakt som bidrar till hudens lyster och en jämnare hudton. Effekten är bekräftad i en klinisk studie

MSM är en organisk svaelförening som krävs för hälsosam hud, men även för starka naglar och friskt hår. MSM hjälper huden att binda fukt och reparera sig.

Acerolife® är ett standardiserat C-vitaminextrakt av acerolabär. Bären innehåller naturligt 34% C-vitamin som bidrar till upptaget av MSM.

Nyponextrakt med hög koncentration av naturliga karotenoider som bidrar till en gyllene hudton.

Gurkmeja med 95% kurkuminoider, för hälsosam hud och minskad inflammation. Gurkmejan är rik på antioxidanter som bidrar till minskad oxidativ stress i hudcellerna.

 

SHAPE

Ökad spänst och kollagenproduktion ✨

Berikad med DracoBelle, Acerolife®, Granatäppleextrakt, Zink och Silica.

DracoBelle utvinns ur moldavist drakblomma och aktiverar hudens reparation, ökar kollagenproduktionen samt binder fukt.

Acerolife® är ett standardiserat C-vitaminextrakt av acerolabär. Bären innehåller naturligt 34% C-vitamin och bidrar till hudens kollagenproduktion.

Granatäppleextrakt med 40% ellaginsyra som fungerar mjukgörande och bidrar till hudens elasticitet.

Zink stödjer hudcellernas förnyelse.

Silica från bambu med hela 70 procents koncentration, för hälsosam hy.

CLEAN

Rena huden och skydda den mot föroreningar ✨

Berikad med Fenukale, Maskrosrot, Grönt te-extrakt, Chlorella och Spirulina.

Fenukale är ett komplex med blå bockhornsklöver och grönkål som skyddar huden mot luftföroreningar samt minskar inflammation och oxidativ skada i cellerna. Fenukale är både utrensande och skyddande. Effekten är bekräftad i en klinisk studie.

Chlorella och spirulina är kraftfulla mikroalger som fungerar alkaliserande och renande för kroppen.

Maskrosroten är rik på bitterämnen och har en milt utrensande effekt.

Grönt te-extrakt som är rikt på polyfenoler och katachiner, som skyddar huden mot UV- och luftföroreningsinducerad oxidativ skada.