Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

MEDS x Nioxin x Josefin & Andrea

Vi är så glada att presentera Josefin Lavold och Andrea Norrman som våra nya ambassadörer för Nioxin x MEDS! ❤️ Klicka på bilderna nedan för att komma till Josefin och Andreas absoluta favoriter för ett tjockare och fylligare hår! Med deras rabattkoder får du dessutom 25% på allt från Nioxin!

Erbjudandet gäller 3/3 t.o.m 17/3 och kan ej kombineras med andra rabatter.

Rabattkoder

 

ANDREA25

JOSEFIN25

 

För ett fylligare och tjockare hår!

I över 30 år har Nioxin dedikerat forskning åt att ta fram produkter som ger ett tjockare och fylligare hår. Nioxins produktsortiment är utformat för att stärka, ge näring och reparera håret från grunden.

Hur startade Nioxin?

Eva Graham skapade Nioxin 1987. Efter hennes första födsel upplevde hon att hon tappade mycket hår och började undersöka möjligheten att behandla hårbotten på samma sätt vi behandlar ansiktet. Innan dess fanns det väldigt få möjligheter för att motverka hårtapp. NIOXINs avancerade teknologier ger en riktig lösning för att skapa bästa möjliga förutsättningar med det du har. Genom att förändra hårindustrin och ge tillbaka självförtroendet till både män och kvinnor.

Avancerad vård med inspiration från hudvård

Nioxin har funnit inspiration i förstklassig hudvård för att leverera en avancerad behandling mot tunnhårighet. Hårbottnen är som en förlängning av huden i ansiktet och kräver samma uppmärksamhet och omsorg. Nioxins produktsortiment är utformat för att stärka, ge näring och reparera håret från grunden.

Fler favoriter från Nioxin